”Tukahdutettu keskustelukulttuuri ei ole kenenkään etu” – Tomi Kaunismäki Vaasasta KD:n eduskuntavaaliehdokkaaksi

9.10.2018 klo 15:37 Politiikka Kristiina Kunnas

– Suomalaisessa yhteiskunnassa on oltava tilaa arvoihin pohjautuviin erilaisiin mielipiteisiin ja näkökulmiin, sanoo vaasalainen diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Tomi Kaunismäki. Hän on Kristillisdemokraattien tuore eduskuntavaaliehdokas.

Tomi Kaunismäki on 37-vuotias diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Hän on Vaasan kaupunginvaltuutettu ja koulutuslautakunnan suomenkielisen jaoston puheenjohtaja. Työkseen hän toimii liikennesuunnittelijana.

Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piirihallitus on on asettanut hänet ehdolle kevään 2019 eduskuntavaaleihin.

– Peräänkuulutan toistemme kunnioittamista yhteiskunnallisessa keskustelukulttuurissa, Kaunismäki sanoo.

Hän muistuttaa, että länsimaisen yhteiskuntajärjestyksen ja hyvinvoinninkin juuret ovat kristillisissä arvoissa, joille keskeistä ovat oikeudenmukaisuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja heikoimmista huolehtiminen.

Peräänkuulutan toistemme kunnioittamista yhteiskunnallisessa keskustelukulttuurissa. – Kristillisdemokraattien vaasalainen eduskuntavaaliehdokas Tomi Kaunismäki

– Suomalaisessa yhteiskunnassa on oltava tilaa arvoihin pohjautuviin erilaisiin mielipiteisiin ja näkökulmiin. Tukahdutettu keskustelukulttuuri ei ole kenenkään etu, Kaunismäki toteaa.

– Sananvapaus ja mielipiteenvapaus on oltava rikoslain puitteissa jokaisella Suomessa asuvalla tai oleskelevalla ilman leimatuksi tai syrjityksi tulemisen pelkoa, hän jatkaa.

Hänelle tärkeitä teemoja ovat myös ympäristön ja yrityselämän kannalta kestävät liikenneratkaisut, yhteiskunnan sisäinen ja ulkoinen turvallisuus sekä sosiaaliturvan uudistaminen.

 

 

Ylös