Sari Essayah tapasi tapasi luolasta pelastuneita poikia Buenos Airesissa

13.10.2018 klo 08:10 Ulkomaat Kristiina Kunnas

– Kerroin pojille, että heidän pelastumisensa puolesta rukoiltiin kotiseurakunnassani, sanoo Kansainvälisen Olympiakomitean jäsenenä nuorten kesäolympialaisiin Buenos Airesissa osallistuva Sari Essayah.

Kansainvälisen Olympiakomitean jäsen Sari Essayah ja aviopuoliso Robert Knapp tapasivat Thaimaan luolasta pelastuneita poikia Buenos Airesissa Argentiinassa tällä viikolla.

Thaimaan luolapojat ovat nuorten olympiakisojen kunniavieraita. 11–16-vuotiaat pojat ja heidän 25-vuotias valmentajansa jäivät tulvivaan luolaan loukkuun 23. kesäkuuta. Pelastusoperaatio onnistui ja viimeinenkin poika tuotiin turvaan 10. heinäkuuta.

Thaimaan luolapojat ovat nuorten olympiakisojen kunniavieraita.

Nuorten kesäolympialaiset käydään 6. – 18. lokakuuta.

– Kerroin pojille, että meidänkin seurakunnassa eli kotiseurakunnassani heidän puolestaan rukoiltiin, Essayah sanoo.

 

– Vaikuttavain kohtaaminen, sanoo Robert Knapp. Thaimaan luolasta pelastuneet pojat ovat nuorten olympialaisten kunniavieraita Buenos Airesissa Argentiinassa.

– Mielenkiintoisia ihmisiä pyörii ympäri hotellia, mutta tämä oli vaikuttavin kohtaaminen, sanoo puolestaan aviomies Robert Knapp.

– Minä ja moni muu rukoilivat näiden poikien puolesta, kun tilanne oli päällä Thaimaassa kesä-heinäkuussa, Lapinlahden helluntaiseurakunnan diakoniatyössä toimiva Knapp kertoo.

 

Ylös