Helsingin KD nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat – mukana Mika Ebeling, Aleksi Sarasmaa ja Mauri Venemies

16.11.2018 klo 13:25 Politiikka KD Lehti

Helsingin KD nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa. Kahdeksan ehdokkaan joukossa ovat kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling ja varavaltuutettu Mauri Venemies sekä KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa.

Kristillisdemokraattien Helsingin piiri nimesi syyskokouksessaan kahdeksan ensimmäistä eduskuntavaaliehdokasta huhtikuun 2019 eduskuntavaaleihin.

Ehdokkaiksi nimettiin pastori ja raamattukouluttaja, kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling, auktorisoitu yritysneuvoja ja diplomi-insinööri Elie El-Khouri, teologian yo ja Helsingin KD Nuorten varapuheenjohtaja Miikka Korpiranta, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Sari Kumin, muusikko ja sosionomiopiskelija Krista Lyyränen, KD Nuorten puheenjohtaja ja opiskelija Aleksi Sarasmaa, kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja Tuulikki Tepora sekä pastori ja 1. varavaltuutettu Mauri Venemies.

Omalla ja vahvalla 22 ehdokkaan listalla taistelemme kansanedustajan paikan Kristillisdemokraateille Helsingissä.

– Tämä on vasta alkua, kuvaa tilannetta Helsingin piirin puheenjohtajana vuonna 2019 jatkava Tuulikki Tepora.

– Loppuvuonna sekä heti alkuvuodesta nimeämme lisää ehdokkaita. Omalla ja vahvalla 22 ehdokkaan listalla taistelemme kansanedustajan paikan Kristillisdemokraateille Helsingissä, Tepora luottaa.

 

Ylös