Keski-Suomen KD nimesi lisää ehdokkaita – Suni: ”Olemme saamassa vahvan ja monipuolisen ehdokaslistan”

18.11.2018 klo 17:24 Kotimaa Merja Eräpolku

Kristillisdemokraattien Keski-Suomen piiri nimesi lisää ehdokkaita kevään eduskuntavaaleihin.
– KD on saamassa Keski-Suomessa kevään vaaleihin vahvan ja monipuolisen ehdokaslistan, sanoo piirin puheenjohtaja Hannu Suni.

Kristillisdemokraattien Keski-Suomen piirin syyskokous nimesi lauantaina 17.11. Jämsässä uusiksi eduskuntavaaliehdokkaiksi Arvo Kristianssonin, Pirjo Merihongan ja Miko Puustellin.

Henkikirjoittaja, varatuomari Arvo Kristiansson, 57, on saarijärveläinen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen. Jämsäläinen Pirjo Merihonka, 51, on taloushallinnon ammattilainen ja toimii matkailusihteerinä. Miko Puustelli, 42, on pastori ja Uuraisten kunnanvaltuutettu.

Aiemmin piiri on nimennyt ehdokkaiksi Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Tomi Kuosmasen ja varatuomari, kihlakunnansyyttäjä Marika Visakorven. Lista täydentyy vuoden alkupuolelle mennessä.

Uudelleen piirin puheenjohtajaksi valittu viitasaarelainen Hannu Suni iloitsee, että KD on saamassa Keski-Suomessa kevään vaaleihin vahvan ja monipuolisen ehdokaslistan.

– Lokakuussa Keskisuomalaisen julkaisemassa vaaligallupissa KD menestyi erinomaisesti ja se innostaa puolueväkeä vaalityöhön. Tavoitteena on saada KD:lle takaisin kansanedustajan paikka Keski-Suomesta, Suni kertoo.

Ylös