Ihmiskaupan uhrien auttaja Pia Rendic sekä kappalainen Erkki Suhonen ovat Hämeen kristillisdemokraattien tuoreimmat ehdokkaat

12.1.2019 klo 19:00 Politiikka Samuli Rissanen

Hämeen Kristillisdemokraattien piirihallitus on tänään nimennyt Pia Rendicin ja Erkki Suhosen ehdokkaiksi kevään eduskuntavaaleihin.

Pia Rendic tunnetaan ihmiskaupan uhrien auttajana ja oikeuksien puolustajana. Erkki Suhonen toimii kappalaisena Lahdessa.

KD:n Hämeen eduskuntavaaliehdokkaaksi nimetty Erkki Suhonen toimii kappalaisena Lahdessa.

KD Hämeen aiemmin nimeämät ehdokkaat ovat palvelupäällikkö, sairaanhoitaja Nina Aitola Hattulasta, lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntija, TM Sonja Falk Lahdesta, toiminnanjohtaja Jouni Heinonen Hämeenlinnasta, metsätalousyrittäjä Kauko Kekkonen Heinolasta, matemaattisten aineiden opettaja, FM Jasu Markkanen Hämeenlinnasta, hallintopäällikkö Ismo Portin sekä kansanedustaja, lääkäri Päivi Räsänen Riihimäeltä sekä vanhustyön toiminnanohjaaja, artenomi Vuokko Syväntö Hämeenlinnasta, sairaanhoitaja-diakonissa Eila Virtanen Hollolasta, toiminnanjohtaja Jouko Vuorenniemi Heinolasta.

Julkistamatta on vielä kaksi ehdokasta Päijät-Hämeestä. Kaikkiaan ehdokkaita nimetään täysi 14 ehdokkaan lista.

KD Hämeen piirin puheenjohtaja Sonja Falk kertoi alkusyksyllä KD-Lehdelle, että KD:n asetelmat tuleviin eduskuntavaaleihin ovat hyvät. Hämeessä kristillisdemokraateilla on vahva peruskannatus ja lisäksi valtakunnallinen kannatus on ollut nousujohteista.

– Politiikan myrskyisät vuodet ovat korostaneet KD:n vakautta sekä rakentavaa, yhteistyötä vahvistavaa henkeä. Parin vaalikauden jälkeen kahden paikan tavoittelulle on taas perusteita Hämeessä, Falk arvioi.

Ylös