”Ai sä oot ihan tosissas” – Siilinjärven KD-ehdokas Henna Kainulainen ajaa mainosteipatulla autolla

13.2.2019 klo 09:14 Politiikka Kristiina Kunnas

KD:n eduskuntavaaliehdokas 2019

Henna Kainulaisella on hyvä tavoitteet kevään eduskuntavaaleissa. Mainoksin teipattu auto toimii tehokkaana katseenvangitsijana.

– Haluan varmistaa laadukkaiden ja riittävien sosiaali-ja terveyspalveluiden saamisen soteuudistuksesta huolimatta ja olla ehkäisemässä eriarvoisuutta ja syrjäytymistä.

Näin sanoo 41-vuotias kolmen lapsen äiti, puusepän vaimo ja hoitoalan ammattilainen Henna Kainulainen Siilinjärveltä. Hän on ehdolla Savo-Karjalan vaalipiirissä kevään eduskuntavaaleissa.

– Lapsiperheköyhyyttä on vähennettävä, pirstaleista sosiaaliturvaa selkeytettävä sekä saatava sisällöllisesti motivoiva ja työelämään tähtäävä koulutus vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja tarpeita.

Lapsiperheköyhyyttä on vähennettävä, pirstaleista sosiaaliturvaa selkeytettävä sekä saatava sisällöllisesti motivoiva ja työelämään tähtäävä koulutus vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja tarpeita. – Henna Kainulainen, ehdolla Savo-Karjalassa

Maakuntaan hän ajaa riittävien ja syrjäseuduakin kattavien sosiaali-ja terveyspalvelujen varmistamista soteuudistuksesta huolimatta.

Lähipiiri ja työkaverit toki jo tietävät, että Henna Kainulainen on ehdolla.

Piste iin päälle vaalikampanjaan oli kuitenkin teippauttaa auto Suomi johon voit luottaa -sloganilla ja Hennan mainoksella.

– Se huomattiin! Minulle tultiin sanomaan, että sinähän aiot tosissaan sisään, hän hymyilee.

Hennan oma vaalilause on Toivon tuntua koteihin – reilua yhteistyötä suurella sydämellä!

 

Henna Kainulainen

• 41-vuotias lähihoitaja, hammashoitaja ja puusepäin vaimo Siilinjärveltä
• kolmen lapsen äiti
• kunnanvaltuutettu, sivistyslautakunnan jäsen
• vapaaehtoisaktiivi
facebook.fi/henna.kainulainen
Twitter @hennakainulain1
www.kd.fi/kansanedustajaehdokas

 

Ylös