Helsingin ja Uudenmaan KD-ehdokkaat näkyvillä ja kohtaamassa ystävänpäivänä

14.2.2019 klo 15:12 Politiikka Kristiina Kunnas

Helsingin ehdokkaat jalkautuvat metroasemille, ja Uudenmaan ehdokkaita on näkyvillä eri puolilla vaalipiiriä – ystävänpäivän kunniaksi.

Helsingin Kristillisdemokraattien kansanedustajaehdokkaita ja muita aktiiveja on ystävänpäivän kunniaksi jakamassa pareittain makeistervehdyksiä ja KD:n esitteitä metroasemilla. Kolmen ja viiden välillä iltapäivällä heitä näkee Kampin, Herttoniemen ja Vuosaaren metroasemilla.

Varapuheenjohtaja Tiina Tuomela pyrkii eduskuntaan Vantaalta. (Kuva Samuli Rissanen)

Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja, lääkäri-eduskuntavaaliehdokas Tiina Tuomela järjestää ystävänpäivätempauksen Tikkuraitilla Tikkurilassa klo 16–18.

Karkkilalainen Hannamari Auvinen ja mukanaan Matti Junnila Lohjalta sekä Hannu Laaksonen Espoosta järjestävät eduskuntavaalistartin Karkkilan kahvila Puustinnassa klo 18.

Neljän kauden kansanedustaja Jouko Jääskeläinen pyrkii jälleen eduskuntaan. Häntä ja Pasi Mustosta sekä muitakin uusmaalaisia ehdokkaita pääsee tapaamaan Tuusulan kunnantalon valtuustosalissa klo 19–20.

Jouko Jääskeläinen on istunut neljä kautta kansanedustajana.

Ystävänpäivän KD-tapahtumat

Helsinki: Kampin, Herttoniemen ja Vuosaaren metroasemat, klo 15–17
Vantaa: Tiina Tuomela ja ystävänpäivätempaus, Tikkuraitti klo 16–18, Tikkurila
Tuusula: Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin ehdokkaita, kuten Jouko Jääskeläinen ja Pasi Mustonen, tavattavissa Tuusulan kunnantalon valtuustosalissa klo 19–20, Hyryläntie 16
Karkkila: KD:n eduskuntavaalikampanjan startti Karkkilassa kahvila Puustinnassa ystävänpäivänä torstaina 14.2 klo 18, mukana Karkkilan oma kansanedustajaehdokas terveydenhoitaja Hannamari Auvinen sekä ehdokkaat Matti Junnila Lohjalta ja Hannu Laaksonen Espoosta, ja Vihdin KD:n kampanjatiimi, Huhdintie 5

 

Ylös