Kristillisdemokraattien Pohjanmaan Naispiiri: Kännykkäparkki jokaiseen suomalaiseen kouluun

14.2.2019 klo 09:22 Politiikka Kristiina Kunnas

Pohjanmaan KD Naiset on huolissaan liiallisesta kännykänkäytöstä. Kännykät joutaisivat koulupäiviksi parkkiin.

Pohjanmaan KD Naisten yhteinen huoli on teknologisten laitteiden käytön kasvu suomalaiskouluissa.

– On todettu, että älylaitteiden yleistymisellä on selvä yhteys oppilaiden keskittymiseen ja sosiaalisten taitojen heikentymiseen. Varsinkin ujot ja syrjäänvetäytyvät lapset saattavat viettää mahdottomia tuntimääriä puhelintensa kanssa päivässä, sanotaan Pohjanmaan KD-Naispiirin kannanotossa.

Varsinkin ujot ja syrjäänvetäytyvät lapset saattavat viettää mahdottomia tuntimääriä puhelintensa kanssa päivässä.

KD-Naispiirin mielestä kehitys ei ole menossa terveeseen suuntaan.

– Siksi Kristillisdemokraattien Pohjanmaan Naispiiri esittää kännykkäparkkeja jokaiseen suomalaiseen peruskouluun koulupäivän ajaksi. Näin koulussa keskityttäisiin opetustyöhön, leikkiin ja sosiaalisten tilanteitten oppimiseen, Naispiirin puheenjohtaja Isa-Maria Söderudd sanoo.

Kännykkäparkit pitäisi KD-Naispiirin mielestä kirjata yleiseen opetussuunnitelmaan.

Naispiirin vuosikokouksessa vieraili myös Kristillisdemokraattien seinäjokinen kansanedustajaehdokas Kati Nummensalo, joka otti puheessaan kantaa perhepoliitikan ja kristillisten juurien arvostamisen puolesta.

– KD Pohjanmaan Naispiiri tukee vahvasti naisehdokkaitaan Vaasan vaalipiirissä, kertoo puheenjohtaja Söderudd.

Ylös