”Konservatiivisia kristittyjä sensuroidaan”, eduskuntaan pyrkivä Mika Ebeling sanoo

27.2.2019 klo 17:16 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien Helsingin kaupunginvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Mika Ebeling kampanjoi sanan- ja uskonnonvapauden puolesta.

Kampanja-avauksessa Helsingissä Mika Ebeling sai puhua lähes täydelle salille.

– Tunnelma oli korkealla. Tähän asti parhaassa kampanja-avauksessani on ollut mukana 25 henkeä ja silloin jäin 355 ääntä kansanedustajan paikasta. Nyt paikalla oli noin 80 ihmistä, Ebeling kertoo.

Hän kampanjoi eduskuntavaaleissa ”sanan- ja uskonnonvapauden puolesta”.

– Tolkun ihmiset ovat heikosti järjestäytyneitä ja että suurin osa heistä on tähän asti äänestänyt niitä puolueita, jotka ovat alistuneet ns. Seta-normatiivisuuteen

Ebeling korostaa tarvetta puolustaa sanan- ja uskonnonvapautta, sillä erityisesti konservatiivisia kristittyjä ja kansallismielisiä nimitellään, sensuroidaan ja jopa erotetaan töistä eikä ilmiö rajoitu edes Suomeen.

– Tolkun ihmiset ovat heikosti järjestäytyneitä ja että suurin osa heistä on tähän asti äänestänyt niitä puolueita, jotka ovat alistuneet ns. Seta-normatiivisuuteen, Ebeling arvioi syyksi tilanteeseen.

Hän uskoo, että vallitsevasta tilanteesta on saatavissa voitto, sillä suurin osa suomalaisista kannattaa vapaata yhteiskuntaa.

– Siinä on mahdollisuutemme, mutta meidän kaikkien on tehtävä osamme, Ebeling korosti.

Tilaisuudessa asiantuntijapuheenvuoron käyttänyt Juha Ahvio osoitti, miten päämäärätietoisesti perinteisiä vapauksia uhkaavat tahot toimivat. Ahvio osoitti myös, miten näillä tahoilla on kulttuuri-marxilaiset aatehistorialliset taustat.

Tilaisuuden osanottajille jaettiin Juha Ahvion kirja ”Sananvapaus uhattuna Suomessa”.

– Suosittelen kirjan lukemista, jotta ymmärtäisi, miksi tässä ollaan ja mitä nyt tulee tehdä, hän sanoo.

Ylös