Essayah iloitsee joukkueestaan-KD täysillä listoilla eduskuntavaaleihin

5.3.2019 klo 16:50 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraatit lähtee eduskuntavaaleihin täysillä ehdokaslistoilla. Puolueen puheenjohtaja Sari Essayah iloitsee hyvästä ehdokaskokoonpanosta.

Kaikkiaan kristillisdemokraateilla on kasassa 190 ehdokasta, kun listat sulkeutuivat hetki sitten. Kymmenessä vaalipiirissä ollaan liikkeellä omalla listalla. Lapissa ja Varsinais-Suomessa on tehty tekninen vaaliliitto.

– Mukana kisassa ovat kaikki nykyiset ja kolme aiempaa kansanedustajaa sekä iso liuta kuntapoliitikkoja. Mukana on myös monia tuoreita kasvoja.

– Mukana kisassa ovat kaikki nykyiset ja kolme aiempaa kansanedustajaa sekä iso liuta kuntapoliitikkoja. Mukana on myös monia tuoreita kasvoja, puolueen puheenjohtaja Sari Essayah kertoo.

Kristillisdemokraattien kampanjateemana on ”Suomi, johon voit luottaa”. Vaaliohjelman keskeisiä teemoja ovat lapsiystävällisyys, hyvä vanhustenhoito, työn tekemiseen ja yrittämiseen kannustava sosiaaliturva, laadukas koulutus ja turvallisuus.

– Kristillisdemokraatit rakentavat inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä Suomea. Olemme ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen puolue, Essayah korostaa.

– Vaalinäkymät ovat KD:n kannalta hyvät. Viimeaikaiset kannatusmittaukset ovat ennakoineet KD:lle edellisvaaleja parempaa tulosta. Puheenjohtaja Sari Essayah on kansalaisten keskuudessa arvioitu hyvin luotettavaksi puoluejohtajaksi, puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies kertoo.

Kaikki KD:n 190 ehdokasta ovat esillä puolueen verkkosivujen ehdokasgalleriassa, johon pääset tästä.

Ylös