Pertti Vallitun kampanja vie pitkin Varsinais-Suomea – tänään Laitila, Uusikaupunki, Vehmaa ja Turun Ravattula

15.3.2019 klo 11:11 Politiikka Kristiina Kunnas

Salolainen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas Pertti Vallittu kiertää Varsinais-Suomen vaalipiiriä kampanja-autonsa kanssa. – Kerro kuntasi asioista, lupaan käyttää ääntäni, Vallittu sanoo varsinaissuomalaisille.

Tänään vuorossa ovat Laitila, Uusikaupunki, Vehmaa ja Turun Ravattula. Eilen torstaina Masku, Nousiainen, Mynämäki ja Raisio. Pertti Vallittu totisesti on tien päällä ja tapaa varsinaissuomalaisia turuilla ja toreilla.

Pertti Vallittu totisesti on tien päällä ja tapaa varsinaissuomalaisia turuilla ja toreilla.

–  Mukavia tapaamisia mutta kylmä tuuli Kyrön torilla, Pertti Vallittu kertoo keskiviikostaan.

Maalaisjärkeä päätöksentekoon -sloganilla kampanjoiva Vallittu sai vaalinumerokseen 81.

– Kierrän koko vaalipiiriä, joka päivälle on tapahtumia ja tapaamisia, Vallittu toteaa.

Oman down-tyttärensä omaishoitajana Vallitulle on kertynyt melkoinen sote-osaaminen. Tavallisena kristittynä ammattimiehenä – kuten Vallittu itsensä luokittelee – hän puhuttelee sitä suomalaista, joka ei ole käynyt korkeakoulua tai hankkinut maailmankansalaisen kielitaitoa.

– Tervetuloa kertomaan minulle kuntasi asioista, Vallittu kutsuu.

– Lupaan käyttää ääntäni, salolainen eduskuntavaaliehdokas jatkaa.

 

Tukijoukot ovat Pertti Vallitun kampanjassa mukana.

Säät ehtinevät vielä paljon keväisemmäksi ennen vaalipäivää 14. maaliskuuta. Keskiviikkona Kyrön torilla oli hyytävä tuuli. – Mutta hyviä kohtaamisia, Varsinais-Suomen salolainen KD-ehdokas Pertti Vallittu kertoo.

Ylös