Tomi Kuosmasen kampanjapäällikkö Piia Flink-Liimatainen iloitsee Keski-Suomen kristillisdemokraattien sitoutumisesta

17.3.2019 klo 20:35 Politiikka Kristiina Kunnas

– Ehdokkailla on nyt tiivis tahti ja voimia tarvitaan. Mutta selvä tahtotila on, että Keski-Suomen kristillisdemokraatit saavat menettämänsä kansanedustajan paikan takaisin näissä vaaleissa, sanoo Tomi Kuosmasen kampanjapäällikkö Piia Flink-Liimatainen.

Tomi Kuosmasen vaaliavajaisten hilpeät tunnelmat ja kannustavat terveiset. Kuosmanen paalupaikalla, pöydän takana vasemmalla näiden vaalien keskeiset naiset: vasemmalla kampanjapäällikkö Piia Flink-Liimatainen ja vaimo Elisa Kuosmanen.

Kansanedustajaehdokas Tomi Kuosmasen vaalikampanja etenee suunnitelmien mukaisesti.

– Keski-Suomen väki on osoittautunut hyvin sitoutuneeksi tähän eduskuntavaalikampanjaan. Ihmiset ovat sydämellä mukana, Piia Flink-Liimatainen sanoo.

Flink-Liimatainen ei lähtenyt itse ehdolle, mutta tekee tiivistä työtä ylitarkastaja Kuosmasen kampanjapäällikkönä.

– Uskon, että Kristillisdemokraatit nousee Keski-Suomessa esille myös puheenjohtaja Sari Essayah’n hyvän ja asiantuntevan politiikan vuoksi.

Uskon, että Kristillisdemokraatit nousee Keski-Suomessa esille myös puheenjohtaja Sari Essayah’n hyvän ja asiantuntevan politiikan vuoksi. – Piia Flink-Liimatainen, Tomi Kuosmasen kampanjapäällikkö

– Essayah on vaalitenttien onnistuja, Flink-Liimatainen kiittää.

Hän on sitä mieltä, että Tomi Kuosmasella on laaja tukiryhmä ympäri maakuntaa.

– Se luo uskoa siihen, että myös vaalipäivän tulos olisi hyvä.

Flink-Liimatainen kiittää hyvää yhteishenkeä ehdokkaiden kesken.

– Totta kai kilpailua on nähtävissä, mutta sehän vain buustaa kaikkia sopivasti.

Tomi Kuosmanen ja Marika Visakorpi tekevät kumpikin näkyvää kampanjaa. Kentältä on kuulunut, että Tapio Puolimatkalla on vahvoja kannanottoja, ja hänen tyylinsä jää mieleen. Uuraisten Miko Puustellin kampanja taas on pastorimiehelle sopiva.

Vaimon korvapuustit mukaan ja vaalikentille. Näitä Elisa Kuosmasen leipomia korvapuusteja tarjottiin NNKY:llä sunnuntai-iltana 17. maaliskuuta.

Ylös