Kyrössä kävelyn ja juoksun maailmanmestarit – Essayah ja Kiekara-Sandell kampanjoivat Varsinais-Suomessa

31.3.2019 klo 15:32 Politiikka Kristiina Kunnas

Kyrössä kohtaavat kävelyn ja juoksun maailmanmestarit, kun puheenjohtaja Sari Essayah ja eduskuntavaaliehdokas Annemari Kiekara-Sandell vierailevat Sepon Kirppiksellä.

Sari Essayah on kiertänyt KD-vaaliturneella Varsinais-Suomea koko viikonlopun. Sunnuntaina iltapäivällä hän vierailee vielä Kyrössä Sepon Kirppiksellä sekä Loimaan Prismalla. Kyrössä ollaan klo 15.30–16 ja Loimaalla 16.30–17.30.

Menestynyt kilpajuoksija Annemari Kiekara (Sandell) on nykyisin juoksuvalmentaja ja yrittäjä. Eduskuntavaaleissa hän on ensimmäistä kertaa mukana.

Lähimmäisenrakkaus sekä heikoimpien puolta pitäminen ja auttaminen ovat tärkeitä arvojani. – Annemari Kiekara (Sandell), KD-eduskuntavaaliehdokas, Varsinais-Suomi

– Unelmoin Suomesta, jossa köyhinkin voi olla onnellinen, Annemari Kiekara sanoo.

– Lähimmäisenrakkaus sekä heikoimpien puolta pitäminen ja auttaminen ovat tärkeitä arvojani, ovat kyseessä sitten lapset, perheet, vanhukset ja myös eläimet, hän jatkaa.

Kiekara asuu perheineen Koski Tl:ssä. Aviomiehen ja kolmen lapsen lisäksi perhepiiriin kuuluu myös iso katras eläimiä.

 

Varsinais-Suomen vaaliturnee-viikonloppu päätyy Kyröön ja Loimaalle

Puheenjohtaja Essayah ja KD-ehdokkaat tukijoukkoineen ovat kiertäneet koko Varsinais-Suomen viikonlopun aikanaa. Turnee päätyy Kyröön ja Loimaalle. Kyrössä ollaan Sepon Kirppiksellä klo 15.30–16, ja sieltä siirrytään Loimaan Prismalle klo 16.30–17.30.

KD:llä vaaliliitto Varsinais-Suomessa

Kristillisdemokraatit solmi teknisen vaaliliiton Perussuomalaisten kanssa Varsinais-Suomessa. KD sai asettaa kolme ehdokasta. Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen piiri valitsi kärkiehdokkaakseen salolaisen omaishoitajan Pertti Vallitun. Hänen lisäkseen ehdolla ovat   juoksuvalmentaja ja yrittäjä Annemari Kiekara (Sandell), Koski Tl, sekä opiskelija Niko Kivimäki, Turku.

– Tietenkin on hienoa, että meillä on kolme hyvää ehdokasta. Mutta vaalimatematiikan kannalta on tärkeä ymmärtää, että vaaliliittotilanteessa on äänien keskittäminen ainoa mahdollisuus, jotta myös Kristillisdemokraateille tulisi oma kansanedustaja, muistuttaa vaalipäällikkö ja KD Varsinais-Suomen puheenjohtaja Esa Asikainen.

Annemari ja Mika Kiekara pitävät yhdessä juoksukoulua. Annemari on yksi Suomen menestyneimmistä kilpajuoksijoista.

Ylös