Helsingin ja Uudenmaan kampanjakeskus Kampin Narinkkatori – KD tarjoaa kanakeittoa klo 15 lähtien

5.4.2019 klo 14:54 Politiikka Kristiina Kunnas

Helsingin ydinkeskustan Kampin Narinkkatorista on muodostunut pääkaupunkiseudun jättimäinen kampanjakeskus. Torin läpi kulkee valtaisa määrä Helsingin ja Espoon ja muun Uudenmaan asukkaita päivittäin.

Kristillisdemokraattien kampanjamökillä tarjotaan tänään klo 15 lähtien kanakeittoa. Ruuhkaa on odotettavissa, sillä perjantai-iltapäivänä Narinkkatorin läpi virtaa tuhansittain ihmisiä. Narinkkatori sijaitsee Kampin keskuksen ja vanhan linja-autoaseman välissä. Nykyäänhän linja-autot lähtevät maan alta Kampin keskuksen alta.

– Helsingin ehdokkaita päivystää nyt jatkuvasti Narinkkatorilla, kertoo KD Helsingin puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Tuulikki Tepora.

Teporan mukaan vaalikentällä eniten puhuttavat ikäihmisten asiat.

– Vanhustenhoito pitää saada kuntoon, Tepora muistuttaa.

Helsingin ehdokkaita päivystää nyt jatkuvasti Narinkkatorilla.

Terveyspalvelut ovat tärkeä puheenaihe kansalaiskohtaamisissa.

– Liian kauan joutuu julkisessa terveydenhuollossa odottamaan lääkäriin ja leikkauksiin pääsyä, Tepora kertoo.

Nuori ehdokas Esa Savolainen puolestaan muistuttaa, että ilmastonmuutos on nuorien äänestäjien tärkeyslistalla hyvin korkealla.

– Monilta meidän äänestäjiltä tulee viestiä, että nyt tosissaan pitää kaikkien kristittyjen äänestää kristillisdemokraatteja, jotta kristillisten arvojen puolesta voidaan jatkossa vaikuttaa enemmän päätöksenteon joka tasolla, Savolainen sanoo.

 

Ylös