Essayah Tikkuraitilla Vantaan eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa

9.4.2019 klo 10:55 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien teltalla päivystää tiistaina aamupäivällä puheenjohtaja Sari Essayah yhdessä Jouko Jääskeläisen ja Tiina Tuomelan ja muiden ehdokkaiden kanssa.

Vantaan eduskuntavaaliehdokkaista ainakin neljän kauden kansanedustaja Jouko Jääskeläinen ja Kristillisdemokraattien 1. varapuheenjohtaja Tiina Tuomela ovat tänään tiistaina Tikkuraitilla. Mukana kampanjaa tukemassa on myös Sari Essayah.

Essayah on paikalla klo 11.30 saakka. Teltalla pidetään myös herkkukoriarvonta.

Vantaan koulujen sisäilmaongelmien surullinen tilanne on ollut paljon keskusteluissa. – Tiina Tuomela

– Vantaan koulujen sisäilmaongelmien surullinen tilanne on ollut paljon keskusteluissa, kertoo asiaan perehtynyt Tiina Tuomela.

Tuomela on lääketieteen tohtori ja TV:stäkin tuttu Aamutohtori. Sisäilmaongelmat ovat puhuttaneet vantaalaisia nyt vuosien ajan.

– Asialla on kiire, Tuomela muistuttaa.

Essayah osallistuu tänään klo 16 Sanoman vaalitenttiin, jossa aiheina ovat talous ja turvallisuus- sekä ulkopolitiikka. Sanomatalossa tenttiä pääsee katsomaan paikan päällä, mutta sitä voi seurata myös verkkolähetyksenä. Illalla klo 21-22.30 Essayah on Ylen eduskuntavaalitentissä, jossa aiheena on työ.

 

Tikkurilassa KD-ehdokkaita

Tiistaina 9. huhtikuuta. Tikkuraitti, Vantaa, Sari Essayah 10.30-11.30, ehdokkaita KD-teltalla, Jouko Jääskeläinen, Tiina Tuomela.
Herkkukoriarvonta.

 

Ylös