Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen kärkiehdokas Pertti Vallittu saa keskiviikoksi puoluetoimistolta miesjoukon kampanjatuekseen Turkuun

9.4.2019 klo 18:26 Politiikka Kristiina Kunnas

Puoluesihteeri Asmo Maanselkä, järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, hallintopäällikkö Ismo Portin sekä KD Nuorten pääsihteeri Viljami Haavisto tukevat keskiviikkona Pertti Vallitun vaalityötä Turun vaalikadulla. – Vaaliliitto antaa nyt erinomaiset mahdollisuudet kansanedustajan paikkaan, muistuttaa puoluesihteeri Maanselkä.

Keskiviikkona 10. huhtikuuta aamusta klo 9.30 alkaen salolainen kansanedustajaehdokas Pertti Vallittu saa mainion kampanjatuen Kristillisdemokraattien puoluetoimiston miehistä.

KD:n puoluesihteeri Asmo Maanselkä, järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, hallintopäällikkö Ismo Portin sekä KD Nuorten pääsihteeri Viljami Haavisto ovat koko keskiviikkopäivän Turun vaalikadulla ja keskusta-alueella tukemassa Varsinais-Suomen KD:n kärkiehdokkaan Pertti Vallitun vaalityötä.

Asmon, Ismon, Mikon ja Viljamin lisäksi paikalla on luonnollisesti eduskuntavaaliehdokas Pertti Vallittu itse ja muita Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen aktiiveja.

Kristillisdemokraatit tavoittelee Varsinais-Suomessa kansanedustajan paikkaa teknisessä vaaliliitossa Perussuomalaisten kanssa.

– Vaaliliitto antaa meille nyt erinomaiset mahdollisuudet kansanedustajan paikkaan Varsinais-Suomessa, muistuttaa puoluesihteeri Asmo Maanselkä.

–  Vallittu on kiertänyt vaalipiiriä ja tehnyt upeaa kampanjaa koko vaalipiirin alueella. Hän on pitänyt esillä Kristillisdemokraattien arvoja ja vaaliteemoja, kuten vanhustenhoidon heikkoa tilaa,  puoluesihteeri Maanselkä jatkaa.

Kristillisdemokraatit tavoittelee nyt kansanedustajan paikkaa teknisessä vaaliliitossa Perussuomalaisten kanssa.

Pertti Vallittu on salolainen omaishoitaja ja pastori. Hänen vaaliteemojaan ovat vanhusten ja vammaisten kotihoidon parantaminen, nuorten syrjäytymisen ehkäisy sekä yrittäjyyden helpottaminen byrokratiaa keventämällä.

 

 

Ylös