Riihimäen omat Päivi Räsänen ja Ismo Portin ja muut Hämeen ehdokkaat maustettuna Sari Essayah’lla Graniitin aukiolla

11.4.2019 klo 14:49 Politiikka Kristiina Kunnas

Hämeen Kristillisdemokraattien ehdokkaat kampanjoivat Riihimäellä Graniitin aukiolla klo 14–16. KD-teltalla on sekä lettutarjoilu että tavattavissa puheenjohtaja Sari Essayah.

Riihimäen omat KD-ehdokkaat Päivi Räsänen ja Ismo Portin ovat tietenkin Graniitin aukiolla klo 14–16 tänään torstaina. Valtuustokollegat kampanjoivat rinta rinnan. Räsänen pyrkii seitsemännelle kaudelleen eduskunnassa, Portin on ehdolla eduskuntavaaleissa toista kertaa.

Kristillisdemokraattien teltalla on myös lettutarjoilu. Puolueen puheenjohtaja Sari Essayah oli aamupäivällä Tampereella ja vierailee nyt riihimäkeläisten tavattavana klo 14-15.

Essayah osallistuu illalla vielä Ylen vaalitenttiin, jossa yhdeksän eduskuntapuolueen puheenjohtajaa kohtaa viimeistä kertaa ennen vaaleja suorassa suuressa vaalikeskustelussa. Siinä aiheina ovat työllisyys, maahanmuutto ja koulutus. Tenttijöinä klo 21 alkavassa lähetyksessä ovat Seija Vaaherkumpu ja Sakari Sirkkanen. Eilisestä MTV3:n tentistä Ilta-Sanomien raati antoi Essayah’lle arvosanaksi 8, ja hän sai parhaan tuloksen Annika Saarikon kanssa, joka oli tuuraamassa EU-hätäkokoukseen osallistunutta Juha Sipilää.

Riihimäen Graniitin aukiolla ehdokkaista mukana Räsäsen ja Portinin lisäksi ovat Eila Virtanen Hollolasta, Elina-Maarit Kinnunen Heinolasta sekä Viljami Haavisto Forssasta.

Seitsemännelle kaudelle kansanedustajana Hämeestä hakeva Päivi Räsänen osallistui keskiviikkona valtiopäivien päättäjäisiin eduskunnassa, mutta jatkoi kampanjointiaan välittömästi juhlallisuuksien jälkeen. Tosin Valtiontalouden tarkastusviraston kokous toi hänet käymään Helsingissä myös torstaina – ennen Riihimäen tapahtumaa. (Kuva Kristiina Kunnas)

Sari Essayah vierailulla Graniitin aukiolla. Vasemmalla vaalipäällikkö Hannele Saari. (Kuva Mikko Rekimies)

 

Päivi Räsänen keskellä, sivuilla Sari Essayah ja Ismo Portin. Graniitin aukiolla hämäläisehdokkaita, puheenjohtaja sekä lettutarjoilu. (Kuva Mikko Rekimies)

Ylös