Tomi Kuosmanen letunpaistossa Jyväskylässä – ”Keski-Suomen KD havittelee kaikin voimin kansanedustajan paikkaa”

11.4.2019 klo 12:49 Uutiset Kristiina Kunnas

Keski-Suomen Kristillisdemokraatit pyrkivät saamaan tauon jälkeen oman kansanedustajan. Ehdokkaat kampanjoivat täysillä eri puolilla suurta vaalipiiriä. Tänään Jyväskylässä jopa lettujen voimin.

– Lettujen voima on ihmeellinen, Tomi Kuosmanen nauraa.

Jyväskylän Minimanin edessä paistellaan KD-lettuja klo 11–14 tänään torstaina.

– Tervetuloa herkuttelemaan, Kuosmanen kutsuu.

Meidän Keski-Suomen Kristillisdemokraattien on nyt aika saada taas oma paikka eduskuntaan. – Tomi Kuosmanen

Kuosmanen ja kaupunginvaltuusto-kollega Marika Visakorpi ovat tehneet näkyvää, kuuluvaa ja laajaa kampanjaa yhdessä muiden Keski-Suomen KD-ehdokkaiden kanssa.

– Meidän Keski-Suomen Kristillisdemokraattien on nyt aika saada taas oma paikka eduskuntaan.

Kristillisdemokraattien 2. varapuheenjohtaja Kuosmanen osallistui Ylen vaalitenttiin tiistai-iltana. Aiheena tuossa tentissä oli tavoite, miten Suomeen saataisiin luotua 60 000 työpaikkaa lisää.

– Nyt toki suksi luistaa meillä hyvin taloudessa ja toivotaan, ettei kukaan heittele hiekkaa ladulle, vaan että saadaan luotua lisää työpaikkoja, Kuosmanen totesi Ylen vaalitentissä.

– Mutta realismi pitää olla mukana, että jos työllisyystavoite ei lähde toteutumaan, on leikkauksia edessä, Kuosmanen huomautti.

Lettujen voimaa nähdään talvisemmissa olosuhteissa tänään torstaina 11. huhtikuuta Jyväskylän Minimanin edessä klo 14 saakka. Lettumestari Tomi Kuosmasen taidonnäyte.

Ylös