Kaakkois-Suomen KD-ehdokkaat: ”Kristillisdemokraateilla on paras linja hallittuun maahanmuuttoon”

12.4.2019 klo 21:15 Politiikka Kristiina Kunnas

– Pienituloiset eläkeläiset kokevat, että heitä ei huomioida, vaan maahanmuuttajat saavat enemmän etuja kuin he. Monille on tullut yllätyksenä, että Kristillisdemokraateilla on paras linja, eli että halutaan hallittua ja kontrolloitua maahanmuuttoa, sanoo haminalainen eduskuntavaaliehdokas Pirkko Parjanen.

Kaakkois-Suomen Kristillisdemokraatit kampanjoivat vielä vaalin aluspäivät ympäri koko ison vaalipiirin. Tänään perjantaina Kuusankoskella olivat Haminan Pirkko Parjanen sekä Kouvolan omat pojat Sakari Smeds ja Vesa Vainio.

Sarihan on melkein meidän Kuusankosken tyttöjä, kun kerran aviomies Roope on kotoisin Voikkaalta. – Kuusankoskella kuultua

Gallupien mukaan Kristillisdemokraateilla olisi nyt erinomaiset mahdollisuudet saada kansanedustajan paikka jälleen Kaakkois-Suomeeen. Ehdokkaat ovat tehneet ahkeraa vaalityötä pitkin isoa vaalipiiriä, johon kuuluvat Kymenlaakson, Etelä-Karjalan sekä Etelä-Savon maakunnat.

Kuusankoskella kuultiin äänestäjien kehuvan kristillisdemokraatteja ja erityisesti puolueen puheenjohtajaa Sari Essayah’a.

– Kuulin useamman maininnan siitä, että Sarihan on melkein meidän Kuusankosken tyttöjä, kun kerran aviomies Roope on kotoisin Voikkaalta, kertoo mukana ollut puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies – hänkin kotoisin Kuusankoskelta.

Haminalaisvaltuutetun Pirkko Parjasen mukaan iso haaste vaalikentillä ovat olleet pieniin eläkkeisiin tyytymättömät äänestäjät.

Olen saanut mainostaa KD:n erinomaista maahanmuuttopoliittista ohjelmaa  jatkuvasti. – Kristillisdemokraattien Haminan eduskuntavaaliehdokas Pirkko Parjanen

– Eläkeläiset kokevat, ettei heitä huomioida vaan että maahanmuuttajat saavat enemmän etuja kuin he. Erityisesti Itä-Suomessa tämä on korostunut, kun työttömiä on enemmän kuin muilla alueilla ja lisäksi palvelut ovat heikentyneet, Parjanen kertoo.

– Moni ei lainkaan tunne Kristillisdemokraattien parasta linjaa, eli sitä, että puolue haluaa  hallittua ja kontrolloitua maahanmuuttoa, Parjanen jatkaa.

– Olen saanut mainostaa KD:n erinomaista maahanmuuttopoliittista ohjelmaa  jatkuvasti.

Parjanen on samaten saanut muistuttaa kohtaamiaan äänestäjiä siitä, että KD ajaa aidosti ja oikeasti heikompiosaisten asiaa.

– Eivät Perussuomalaiset oikeasti aja köyhien asemaa, Parjanen huomauttaa.

Kaakkois-Suomen kampanjat jatkuvat lauantaina 13. huhtikuuta – katso kaikki tapahtumat!

Kaakkois-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaita voi tavata monilla eri paikkakunnilla viimeisenä kampanjapäivänä lauantaina 13. huhtikuuta.

Imatralla ja Kouvolassa on tarjolla lettuja, Mikkelissä makkaraa, ja ehdokkaita tavattavissa lisäksi Kotkan Karhulassa, Lappeenrannassa, Puumalassa  ja Savonlinnassa.

Katso kaikki kampanjapaikat kd.fi tai täältä

Vesa Vainio, Sakari Smeds ja Pirkko Parjanen perjantaina Kuusankoskella. (Kuva Mikko Rekimies)

KD-iskujoukko Kuusankoskella: puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, ehdokkaat Vesa Vainio, Sakari Smeds ja Pirkko Parjanen sekä Vesa Vainion tukitiimiläinen.

Ylös