Kristillisdemokraattien puoluevaltuusto haluaa kaikki kannattajansa eurovaalien uurnille

11.5.2019 klo 15:27 Politiikka Kristiina Kunnas

– Saimme eurovaalien hienon ehdokaslistan hetkessä kasaan, vaikka tilanne oli tiukka, kun eduskuntavaalit oli juuri käyty, kiitteli vaalipäällikkö, Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä puoluevaltuustossa.

Kristillisdemokraatit menee eurovaaleihin 20 ehdokkaan hyvällä listalla. Vaalityöstä käytiin keskustelu KD:n puoluevaltuustossa, joka on kokoontunut lauantaina 11. toukokuuta Eduskuntatalon auditoriossa.

– Suuri kunnioitus on ehdokkaitamme kohtaan, jotka lähtivät tässä kiireisessä tilanteessa mukaan, vaalipäällikkönä toimiva puoluesihteeri Asmo Maanselkä kiitti.

– Nyt meillä on myös loistava komission puheenjohtajaehdokas Manfred Weber, joka pitää esillä kristillisiä arvoja.

Nyt jos koskaan äänestäminen ja osallistuminen ovat tärkeitä. – varapuheenjohtaja Sari Tanus eurovaaleista

Puolueen varapuheenjohtaja Sari Tanus muistutti, että on kaikin voimin kannustettava KD:n kannattajia vaaliuurnille.

– Nyt jos koskaan äänestäminen ja osallistuminen ovat tärkeitä, Tanus totesi.

– Kun lisäksi äänestysprosentti jää todennäköisesti varsin alas, on jokaisen äänellä ikään kuin isompi merkitys, huomautti puolestaan itsekin ehdokkaana oleva puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

 

Puheenjohtaja Sari Essayah on yksi Kristillisdemokraattien 20:stä ehdokkaasta Euroopan parlamenttiin. – Meillä on nyt todellinen mahdollisuus paikkaan. Kunhan vain kaikki kannattajamme lähtevät äänestämään, Essayah totesi. (Kuva Kristiina Kunnas)

 

Ylös