Forssan kristillisdemokraattien mielestä Rinteen hallitus käyttää valtion varoja väärin

19.6.2019 klo 18:35 Uutiset Samuli Rissanen

Forssan kristillisdemokraattien mielestä hallituspuolueet pöhöttävät valtion rahoilla omaa puoluekoneistoaan.

Kristillisdemokraattien Forssan seudun paikallisosaston johtokunta pitää käsittämättömänä Rinteen hallituksen linjauksia, joilla lisätään ministereitä kahdella, kolminkertaistetaan valtiosihteereiden määrä ja kaksinkertaistetaan erityisavustajien määrä.

Rinteen hallituksen puolueet pöhöttävät valtion rahoilla omaa puoluekoneistoaan

– Hyvin moni entinen kansanedustaja on nousemassa nälle hyväpalkkaisille paikoille. Rinteen hallituksen puolueet pöhöttävät valtion rahoilla omaa puoluekoneistoaan, osaston johtokunnan tiedotteessa sanotaan.

Erityisen paheksuttavana osasto pitää veronmaksajien verotaakan lisäämistä muun muassa bensaveroa kiristämällä ja rahojen käyttämistä eduskunnasta pudonneiden puoluetovereiden palkkaamiseen.

– Tämä tulee maksamaan yli kuusi miljoonaa euroa vuodessa. Tällä rahalla olisi muuta käyttöä erityisesti vähävaraisten opiskelijoiden ja eläkeläisten kukkarossa, Forssan osaston puheenjohtaja ja KD Nuorten pääsihteeri Viljami Haavisto sanoo.

Ylös