KD:n varapuheenjohtajakisa: Miikka Korpiranta haluaa välittömän yhteydenpidon puheenjohtajiston ja kentän välille

24.8.2019 klo 09:15 Politiikka Kristiina Kunnas

Miikka Korpiranta janoaa kehittämistä ja rakentamista.

Olen 32-vuotias kahden pojan isä, aviomies, teologian ylioppilas sekä Helsingin KD Nuorten pj 2019 (vpj 2018) ja Itä-Helsingin osaston ja Helsingin piirin hallituksen jäsen. Olen työskennellyt asiakaspalvelussa yli 10 vuotta eri aloilla, viimeisimpänä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Harrastuksiini lukeutuu monipuolisen ulkoilun ja liikunnan lisäksi historian tutkiminen, kirjoittaminen sekä lukeminen. Olen kotoisin Lahdesta ja 2011 muutin Helsinkiin.

Hengellinen taustani on Kansanlähetyksessä ja kuulun Ev.lut.kirkkoon, vaikka Helsinkiin muutettuani palvelen Helsingin Saalem-seurakunnassa. Olen ollut ehdolla kuntavaaleissa 2017 ja eduskuntavaaleissa 2019.

Strategian luomisesta:

Tavoitteeni on toteuttaa jokaisessa vaalipiirissä piirikohtaiset suunnitelmat ja strategia vaalipiirien äänestäjäkunnan tavoittamiseksi. Puoluejohtona tarjoaisimme koulutusta yli piirirajojen aktiivijäsenistömme osaamisen kehittämiseksi.

Meillä on edelleenkin vastakkainasettelua kaupunkien ja maaseudun välillä, kun näiden pitäisi tukea toisiaan.

Puoluejohdon ja kentän yhteistyöstä:

Olen kuunteleva, visioin ja suunnittelen mielelläni tulevaa. Näen tärkeänä johdon kannustuksen piireille, osastoille ja erityisjärjestöille näiden rohkaisemiseksi. Paikalliset vierailut puolueen johdon taholta ja saumaton yhteistyö ja yhteydenpito aktiivien ja johdon välillä on kasvun edellytys. Katson jokaista piiriä omana yksilönä omine haasteineen. Toisin mukanani myös toisia kunnioittavan asenteeni, nuoruuden tuoman janon kehittää ja rakentaa, kokemuksen tuoman halun ja tarpeen suojella luontoa sekä kyvyn ideoida ja kysellä näkemyksiä, joista voimme miettiä tapoja viedä meitä eteenpäin.

Kristillisdemokratian tarpeellisuudesta:

Olemme politiikan suola, joka antaa maun, ja liima, jota tarvitaan kaikessa meidän ainutlaatuisen arvomaailmamme, kristillisdemokratian, vuoksi. Tulevaisuudessa olemme aktiivinen toimija ja yhteiskunnan rakentaja.

Meidän pitää tarttua julkisuuskuvaamme mediassa ja lähdemme muuttamaan sitä sellaiseksi, jollaisena se meille näyttäytyy: valoisana, innostavana, välittävänä, turvallisena, ja jopa hohdokkaana ilman turhaa marginaalikysymysten painottamista.

 

Vastaukset kokonaisuudessaan: kd.fi
[email protected], puh 040 864 9062
Ylös