KD:n metropolityöryhmä: Osuuskauppavaaleista haetaan hyvä lähtö kuntavaaleihin

22.10.2019 klo 13:06 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien metropolityöryhmä pitää HOK-Elannon osuuskauppavaaleja 2020 starttina kuntavaaleihin.

Monessa osuuskaupassa pidetään ensi vuonna vaalit.

–  Kaikkien vihreän S-etukortin omistavien kristillisdemokraattien kannattaa ehdottomasti olla mukana, kannustaa järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

–  Ensi vuoden osuuskauppavaaleista on vain noin vuosi seuraaviin kuntavaaleihin. Osuuskauppavaalit ovat hyvä välietappi ja voitokas askel kuntavaaleihin.

Helsingin ja Uudenmaan alueella toimii osuuskauppa HOK-Elanto. Sen edelliset vaalit oli hyvä esimerkki Kristillisdemokraattien onnistumisesta.

Helsingin ja Uudenmaan alueella toimii osuuskauppa HOK-Elanto. Sen edelliset vaalit oli hyvä esimerkki Kristillisdemokraattien onnistumisesta.

– Vuoden 2016 osuuskauppavaaleissa KD:n kokonaisäänimäärä nousi peräti 66,7 %. Sillä KD sai kolme paikkaa edustajistoon eli yhden paikan lisää. Lisäksi tuli hallintoneuvostopaikka. Heti seuraavana vuonna 2017 tulikin hieno kuntavaalivoitto, Rekimies muistuttaa.

Kristillisdemokraattien metropolityöryhmä toimii pääkaupunkiseudulla. Ryhmän työ on jälleen vauhdissa. Tavoitteena on toteuttaaa uskottavaa kaupunkipolitiikka sekä tehdä aloitteita ja esityksiä esimerkiksi yhdistävistä isoista liikennehankkeista, asuntopolitiikasta ja maahanmuuttopolitiikasta sekä pääkaupunkiseudun sote-ratkaisusta.

– Haluamme olla joustavassa yhteistyössä kunta-, piiri- ja osastorajat ylittäen, Rekimies toteaa.

Pääkaupunkiseudulla asuu nyt jo yli 25 % Suomen väestöstä ja väestömäärä kasvaa koko ajan. Alueen merkitys koko Suomen ja KD:n kannalta on entistä merkittävämpi.

Metropolityöryhmää vetävät puheenjohtajana KD Espoon puheenjohtaja Kristiina Drotár sekä sihteerinä puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

–  Ehdokasrekrytoinnin osalta osuuskauppa HOK-Elannon kevään 2020 osuuskauppavaalit ovat Helsingin ja Uudenmaan paikkakunnilla kuin startti kuntavaaleihin. Ehdolla oleminen osuuskauppavaaleissa tuo täysin ilmaista näkyvyyttä sekä itselle että koko KD:lle juuri sopivasti ennen kuntavaaleja, Rekimies huomauttaa.

 

Osuuskauppavaalit 2020

Osuuskauppavaaleista voi lukea tarkemmin S-ryhmän sivuilta: https://www.s-kanava.fi/web/s/osuuskauppavaalit tai täältä

Jos haluat KD:n ehdokkaaksi osuuskauppavaaleihin, ota yhteyttä järjestöpäällikköön: mikko.rekimies(at)kd.fi tai 044 552 5030.

 

Ylös