Amerikkalainen CBN-kanava teki haastattelun poliisikuulusteluun valmistautuvasta Päivi Räsäsestä

31.10.2019 klo 23:04 Politiikka Samuli Rissanen

Amerikkalainen CBN News on käynyt Helsingissä haastattelemassa rikostutkinnassa olevaa kansanedustaja Päivi Räsästä.

Amerikkalainen kristillistä ohjelmaa maailmanlaajuisesti välittävä CBN tv-yhtiö on käynyt Suomessa haastattelemassa rikostutkinnassa olevaa ja  poliisikuulusteluun valmistautuvaa kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsästä.

TV-yhtiö julkaisi Räsästä koskevan haastattelun tänään sivuillaan.

– Kuvausryhmä kävi haastattelemassa minua sunnuntaina. Uutinen koskee rikostutkimusta, mikä käynnistyi twiitistäni. Twiitin sisältönä oli kuva Roomalaiskirjeen tekstistä ja kriittinen kysymys koskien kirkon päätöstä tukea Pride-tapahtumaa, Räsänen kertoo.

Hän kertaa haastattelussa rikostutkintaan johtanutta tapahtumasarjaa, joka käynnistyi Räsäsen twitter-viestistä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kokoavan Pride-viikon alla.

Räsänen kertoo CBN-kanavalle, että hänen tarkoituksenaan oli herätellä kirkkoa.

– Tulin vakuuttuneeksi, että ei ole minun aikani jättää uppoavaa laivaa (kirkkoa) vaan yrittää herätellä nukkuvia kirkkolaivassa, hän sanoo.

Haastattelussa Räsänen kertoo muun muassa olevansa huolissaan siitä, että häneen kohdistunut rikostutkinta saattaa johtaa kristittyjen piiloutumiseen ja vaikenemiseen.

Hän on menossa perjantaina 1.11 poliisin kuultavaksi asiassa.

CBN on amerikkalainen kristillistä ohjelmaa maailmanlaajuisesti välittävä tv-yhtiö, joka tuottaa ohjelmaa yli 70 kielellä.

Ylös