– Kun pääministeri ei aio ilmoitusta antaa, välikysymys jäi ainoaksi keinoksi saada vastauksia, Sari Essayah sanoo

27.11.2019 klo 16:15 Politiikka Samuli Rissanen

Kokoomus, kristillisdemokraatit ja Liike Nyt jättävät hallitukselle välikysymyksen koskien Postin kriisiä ja työmarkkinapolitiikkaa.

Oppositiopuolueista kokoomus, kristillisdemokraatit ja Liike Nyt jättää huomenna hallitukselle välikysymyksen koskien Postin kriisiä ja työmarkkinapolitiikkaa.

Kristillisdemokraatit lähti mukaan sen jälkeen, kun kävi selväksi, että pääministeri ei aio asiasta ilmoitusta antaa, Sari Essayah kertoo.

– Kun pääministerin ilmoitusta ei tule, välikysymys jäi ainoaksi keinoksi saada vastauksia

– Kun pääministerin ilmoitusta ei tule, välikysymys jäi ainoaksi keinoksi saada vastauksia, hän kertoi eduskunnassa KD-Lehdelle.

Essayah olisi kaivannut pääministeriltä selvyyttä siitä, mitä tietoja eduskunnalle on annettu ja millä tavalla hallitus on toiminut omistaohjauksessaan.

Essayah muistuttaa, että selonteko omistajaohjauksen tilasta olisi nyt enemmän kuin paikallaan, sillä hallitus on aikeissa myydä valtion omaisuutta.

Samalla, kun Essayah iloitsee siitä, että Postin kiista on saatu ratkaistua, ministerien toiminta ja hallituksen sekaantuminen työmarkkinaneuvotteluihin ovat vakavia asioita, jotka pitää selvittää.

– Semminkin kun työmarkkinaneuvotteluja on sekä käynnissä että käynnistymässä.

Ylös