50-vuotias Espoon KD juhlii vasta syksymmällä

11.7.2020 klo 14:14 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

– Alun perin Espoon KD:n oli tarkoitus juhlia 50-vuotista taivaltaan kesäjuhlien merkeissä, mutta koronatilanne muutti suunnitelmia. Kenties loppuvuodesta vielä juhlimme paikan päällä, toivoo puheenjohtaja Sari Savela.

Espoon Kristillisdemokraatit valmistautuu jo täydellä teholla kevään 2021 kuntavaaleihin. Puheenjohtaja Sari Savela kertoo, että rekry on hyvässä vauhdissa.

– Ehdokasrekrytoinnit ovat jopa paremmassa vaiheessa kuin neljä vuotta sitten. Suomen toiseksi suurin kaupunki tarvitsee päättäjiä, joilla on jalat maassa ja sydän paikallaan, Savela sanoo.

Hän muistuttaa, että kunnan taloustilanne on heikentynyt koronasta ja isoista rakennusinvestoinneista kuten länsimetrosta ja raidejokerista johtuen.

Kristillisdemokraatit ovat pienen ihmisen asialla, mutta samalla ymmärrämme talouden realiteetit.

– On tärkeää huolehtia sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. Kun taloustilanne vaikeutuu, arvovalinnat korostuvat. Kristillisdemokraatit ovat pienen ihmisen asialla, mutta samalla ymmärrämme talouden realiteetit.

– Metropolialueella on myös omat erityispiirteensä esimerkiksi kaavoitukseen ja liikenneratkaisuihin liittyen. Yksi iso haaste on myös kasvun hallinta. Espoo kasvaa vauhdilla. Erityisesti maahanmuuttajien osuus Espoon väestöstä on voimakkaassa kasvussa, Savela toteaa.

Lue lisää Espoosta KD:stä!

Espoolaisen lääkäri-kaupunginvaltuutetun Kaarina Järvenpään haastattelu ”Aluksi liian kiireinen politiikkaan” on luettavissa täällä

”Haluamme ennätyssuuren ehdokasjoukon” – lue lisää Espoon KD:n tavoitteista täällä 

Ylös