Sari Essayah jalkautui Tikkurilaan jakamaan kasvomaskeja

15.8.2020 klo 14:38 Politiikka Samuli Rissanen

Kaksisataa kasvomaskia tekivät kauppansa Tikkurilassa, kun Vantaan kristillisdemokraatit jakoivat niitä kaupungintalon edustalla. Maskien käyttöä vauhdittamaan saapuivat myös puolueen puheenjohtaja Sari Essayah sekä varapuheenjohtaja Peter Östman.

– Joko sinulle on maski? Tule hakemaan täältä nyt, kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah kehottaa ohikulkevia Vantaan kaupungintalon edustalla.

Kasvomaskit ovat kovaa valuuttaa Tikkurilan keskustassa. Torstainen THL:n kasvomaskisuositus koskee nimenomaan joukkoliikennettä, jonka solmukohta Tikkurila on.

Kasvomaskit ovat kovaa valuuttaa Tikkurilan keskustassa. Torstainen THL:n kasvomaskisuositus koskee nimenomaan joukkoliikennettä, jonka solmukohta Tikkurila on. Täältä moni liikkuu paikallisjunalla Helsinkiin, lentokentälle ja muualle Uudellemaalle.

Essayahin ja puolueen varapuheenjohtaja Peter Östmanin läsnäolo maskien jaossa innostaa, sillä korona-aika on haastanut kaikenlaisten toritapahtumien järjestämisen ja myös ehdokasrekrytoinnin.

Tikkurilassa paikalla olivat myös Vantaan kaupunginvaltuutetut Tiina Tuomela ja Tanja Vahvelainen sekä varavaltuutetttu Loviisa Kaartokallio ja joukko paikallisosaston aktiiveja.

Essayah tapaa Tikkurilassa myös kenties joukkueensa nuorimman ehdokkaan, 17-vuotiaan Eemil Silventoisen. Nuori lukiolainen pyrkii Vantaan valtuustoon ensi kevään kuntavaaleissa.

– Juuri sinunlaisiasi rohkeita nuoria tarvitaan ehdokkaiksi, Essayah kannustaa.

Ylös