50-vuotias Espoon KD perui juhlatapahtuman – ”Ihmisten turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä”

16.10.2020 klo 19:53 Kenttätoiminta Merja Eräpolku

Espoon Kristillisdemokraatit täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuotta oli tarkoitus juhlistaa sunnuntaina l8. lokakuuta kävelytapahtuman merkeissä. Leppävaaran urheilupuistoon suunniteltu tapahtuma päätettiin kuitenkin koronatilanteen vuoksi perua ja siirtää myöhempään ajankohtaan.

– Ihmisten turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Tapahtumassa oli tarkoitus järjestää kahvitilaisuus ja siinä olisi ollut hankala huolehtia turvaväleistä. Ilman kahvitusta tapahtuma olisi ollut torso. Juhlimme mahdollisesti myöhemmin, kun se on turvallisesti mahdollista, Espoon KD:n puheenjohtaja Sari Savela sanoo.

Jo puolen vuosisadan ajan Espoon KD on tehnyt vastuullista ja välittävää politiikkaa Espoon hyväksi. KD:n valtuustoryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antero Laukkanen on toiminut Espoon kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2001. Laukkasen lisäksi tällä hetkellä KD:ta edustaa valtuustossa myös Kaarina Järvenpää.

Ylös