Osa vastaanotti etänä – Kristillisdemokraattien pitkäaikaisia työntekijöitä muistettiin ansiomerkeillä puoluehallituksessa

17.10.2020 klo 13:38 Henkilöt KD Lehti

Maskit, turvavälit ja etäyhteydet olivat kunnossa, kun Kristillisdemokraattien pitkäaikaisia työntekijöitä muistettiin Keskuskauppakamarin ansiomerkein Vantaan kaupungintalossa pidetyssä puoluehallituksen kokouksessa.

KD:n puoluehallitus on Vantaan Tikkurilassa koolla hybridikokouksessa. Osa puoluehallituksesta on kaupungintalolle, kun taas toiset osallistuvat Teams-etäyhteydellä.

– Yleensä puolueen muistamiset on tehty puoluevaltuuston kokouksissa, mutta kun Seinäjoen kokoukseen marraskuussa osallistuu paikan päällä luultavasti vain vähän väkeä, päätimme jakaa ansiomerkkejä täällä, selosti puheenjohtaja Sari Essayah.

– Meillä on sitoutunutta työntekijäjoukkoa, Essayah kiitti ansiomerkkejä jakaessaan.

KD:n puoluehallitus on Vantaan Tikkurilassa koolla hybridikokouksessa.

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän poliittiselle sihteerille (nykyiselle pääsihteerille) Markus Kalmille annettiin Keskuskauppakamarin pronssinen ansiomerkki 10 vuoden työstä. Sari Essayah jakoi paikalla olleille Kristillisdemokraattien hallintopäällikölle Ismo Portinille ja KD-Lehden päätoimittajalle Kristiina Kunnakselle pronssiset ansiomerkit 15 vuoden työstä.

– Taidan kiinnittää tämän kotiverkkareihini – nyt kun olemme etätöissä, Kristiina Kunnas tokaisi kiitettyään puheenjohtajaa.

Merja Eräpolku vastaanotti 30 vuoden ansioituneesta ja sitoutuneesta työstä tunnustuksena annettavan kultaisen ansiomerkin etänä kotonaan Lohjan Pusulassa.

– En oikein enää muista aikaa ennen KD:tä. Työkaverit ja ystävätkin ovat lähinnä puolueesta, totesi Eräpolku Teams-etäyhteyden välitykselle.

Pitkäaikainen pääsihteeri Eräpolku työskentelee nykyisin Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän tiedottajana ja KD-Lehden toimittajana.

Perjantai-iltana Vantaan kaupungintalolla pidettiin puoluehallituksen strategiaseminaari. Tänä vuonna 60 täyttänyt KD Naisten puheenjohtaja ja Vantaan kaupunginvaltuutettu Tiina Tuomela vastaanotti onnitteluna Kristillisdemokraattien standaarin eli pöytäviirin.

Puheenjohtaja Sari Essayah jakoi hallintopäällikkö Ismo Portinille ja päätoimittaja Kristiina Kunnakselle Kauppakamarin pronssisen ansiomerkin 15 vuoden työstä. Portin aloitti 2005 puolueen silloisen mediayhtiön KD Mediat Oy:n toimitusjohtajana ja Kunnas 2004 silloisen lehden Kristityn Vastuun toimittajana. (Kuva Samuli Rissanen)

KD Naisten puheenjohtaja Tiina Tuomela vastaanotti 60-vuotisonnitteluna puolueen pöytäviirin. Valtuustosali on vantaalaiselle erikoislääkärille erityisen tuttu, sillä Tuomela istuu Vantaan kaupunginvaltuustossa. (Kuva Mikko Rekimies)

 

Ylös