Professori Juhani Laurinkari palkittiin hopeisella ansiomerkillä Kuopion 245-vuotissyntymäpäivänä

22.11.2020 klo 20:11 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kuopion kaupunki myönsi hopeisen ansiomerkin Juhani Laurinkarille. Professori Laurinkari on Kristillisdemokraattien Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja.

Kuopion 245-vuotias kaupunki palkitsi Juhani Laurinkarin hopeisella ansiomerkillä. Sosiaalipolitiikan professori, taloustieteiden ja valtiotieteiden tohtori ja teologi Laurinkari sai ansiomerkin tunnustuksena ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta urasta ja yhteistyöstä Kuopion kaupungin kanssa.

Laurinkari on Kristillisdemokraattien puoluehallituksen jäsen, sillä hän toimii Pohjois-Savon Kristillisdemokraattien puheenjohtajana.

Laurinkari on Kristillisdemokraattien puoluehallituksen jäsen.

Professori Laurinkari otti tunnustuksen kiitollisena vastaan. Lisäksi häntä ilahdutti piispa Jari Jolkkosen tervehdys.

–  Kunnioitettu veli, hyvä työtoveri Kristuksessa, Kuopion kaupunki on vuosipäivänsä johdosta myöntänyt sinulle merkittävän huomionosoituksen. Se osui oikeaan. Iloitsen saamastasi tunnustuksesta, Jolkkonen kirjoitti Laurinkarille tervehdyksessään.

– Onnittelen sydämellisesti. Tunnen iloa ja ylpeyttä puolestasi. Tervehdin sinua profeetta Jeremian sanalla: ”Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne” (Jer. 27:9).

Kuopion hiippakunnan piispa Jolkkonen päätti viestinsä toivottaen terveellistä syksyä ja hyvän Jumalan siunausta.

 

Ylös