”Koulujen lakkautukset ovat kirpaisseet” – Susanna Rasimus tähtää Kouvolan valtuustoon lasten ja nuorten hyvinvointi kärkenään

30.3.2021 klo 19:44 KD toimii Samuli Rissanen

– Kouvola tarvitsee suunnanmuutosta perheystävälliseksi kaupungiksi, jossa peruspalvelut ovat lähellä, yrittäjyyttä tuetaan ja kulttuuria arvostetaan, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Susanna Rasimus sanoo.

Susanna Rasimus, 43, lähti mukaan kuntavaaleihin nykyisen KD:n valtuutetun Johanna Pyötsiän pyynnöstä hetken harkittuaan asiaa.

– Olemme molemmat täältä samalta kylältä, Kouvolan Utista. Nyt tämä kuntavaalityö on imaissut minut mukaan ja innolla yritän ideoida kampanjaa terveysturvallisesti. Muutamia luovia ideoita onkin jo keksitty: Veimme kylämme rantaan KD:n heijastimia ilostuttamaan talvilomalaisia, hän sanoo.

– Kouvola tarvitsee suunnanmuutosta perheystävälliseksi kaupungiksi

Rasimus kertoo kantaneensa huolta Kouvolan tilanteesta jo pidemmän aikaa; erityisesti koulujen lakkautukset ovat kirpaisseet. Hän vaaliteemansa koskettavatkin lasten ja nuorten hyvinvointia ja ihmisarvoista hoitoa ja tukea.

Kouvolan Utista ehdolla olevat Susanna Rasimus ja nykyinen KD:n valtuutettu Johanna Pyötsiä ovat ideoineet kampanjaa terveysturvallisesti. – Veimme kylämme rantaan KD:n heijastimia ilostuttamaan talvilomalaisia, Rasimus kertoo.

Mikäli tulee valituksi, tulevalta valtuustokaudelta Rasimus toivoo rakentavaa yhteistyötä ja taloudellisesti vastuullisia ja inhimillisiä päätöksiä.

– Kouvola tarvitsee suunnanmuutosta perheystävälliseksi kaupungiksi, jossa peruspalvelut ovat lähellä, yrittäjyyden tukemista ja kulttuurin arvostamista, hän sanoo.

Susanna Rasimus

– 43-vuotias varhaiskasvatuksen erityisopettaja

– Perheeseen kuuluvat 19v. ja 18v. lapset sekä aviomies, kaksi kissaa ja kani

– koulutukselta lähihoitaja, sosionomi/lastentarhanopettaja. Suorittanut Itä-Suomen yliopistossa erilliset erityislastentarhanopettajan opinnot.

– OAJ:n paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen, alueyhdistyksen varajäsen ja varhaiskasvatuksen opettajien yhdistyksen hallituksen jäsen Kouvolassa.

– Harrastaa intuitiivista maalausta, kuorolaulua, pianonsoittoa, avantouintia, runoja

Ylös