Jämsän KD-ehdokas Kyösti Rahkonen: ”Kannan huolta työttömien uudelleenkoulutuksesta ja sijoittumisesta työmarkkinoille”

9.6.2021 klo 15:53 Henkilöt Kristiina Kunnas

Kyösti Rahkonen suree entisenä työvoimakouluttajana UPM:n Kaipolan paperitehtaan lopetusta. – Sieltä jäi 450 ihmistä työttömäksi. Heidän sijoittumisensa työmarkkinoille murehduttaa, Jämsän KD-ehdokas toteaa.

Kyösti Rahkonen kertoo, että hänellä on ollut Facebookissa oma vaalisivu. Sinne on tehty yhteistyössä paikallisosaston kanssa henkilökohtaiset videot. Lehti-ilmoitus sen sijaan on yhteinen Keskustan kera, koska vaaliliitto solmittiin sen kanssa.

– Minulle on kertynyt kokemusta teollisuuden palveluksesta, koulutuksesta sekä seurakunta- ja ihmissuhdetyöstä, ja lisäksi vielä vapaaehtoistyöstä yhdistyksissä, Rahkonen sanoo.

– Tavoitteenani on olla tuomassa kokemuspohjaista vakautta Jämsän päätöksentekoon.

Tavoitteenani on olla tuomassa kokemuspohjaista vakautta Jämsän päätöksentekoon.

Kyösti Rahkonen on ollut vuodesta 2004 lähtien erilaisissa luottamustehtävissä, kuten varavaltuutettuna Ikaalisissa, vara- ja varsinaisena valtuutettuna Keuruulla sekä varavaltuutettuna Jämsässä.

Jämsä on kokenut menetyksiä, joista on uutisoitu valtakunnallisestikin.

– UPM:n Kaipolan paperitehtaan lopetus aiheutti 450 ihmisen jäämisen työttömäksi.Entisenä työvoimakouluttajana kannan huolta heidän uudelleenkouluttamisestaan ja
sijoittumisestaan työmarkkinoille.

– Agendallani ovat myös nuoret ja heidän pärjäämisensä, unohtamatta ikääntyneitä – joihin itsekin kuulun. Summa summarum, ajan hyvinvointia kaikille vauvasta vaariin! Kyösti Rahkonen muistuttaa.

Kyösti Rahkonen, KD-ehdokas Jämsässä numerolla 65

• 73-vuotias
• pastori, ammatinopettaja
• vaimo, 5 lasta ja 11 lastenlasta
• varavaltuutettu, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Yhtymävaltuuston jäsen, tarkastuslautakunnan ja sosiaalilautakunnan varajäsen, veteraani- ja vanhusneuvoston varajäsen, Eläkeliiton po:n hallituksen jäsen, KD:n po:n varapuheenjohtaja
• harrastaa Lapin matkailua, kuntourheilua ja mieskuorolaulua

– Agendallani ovat myös nuoret ja heidän pärjäämisensä, unohtamatta ikääntyneitä – joihin itsekin kuulun. Summa summarum, ajan hyvinvointia kaikille vauvasta vaariin! Jämsän KD-ehdokas Kyösti Rahkonen toteaa.

Ylös