Sari Essayah vierailulla Ylivieskassa ja Kalajoella – Ehtii tällä viikolla lähes kaikkialle Suomeen sekä vaalitentteihin

10.6.2021 klo 19:35 Politiikka Kristiina Kunnas

Sari Essayah osallistuu torstai-iltana puheenjohtajien viimeiseen yhteiseen kuntavaalitenttiin YleTV1:ssä, mutta on siitä huolimatta ehtinyt kiertueelle pitkin Suomea tällä viikolla.

Sari Essayah on kiertänyt viime ja tällä viikolla eri puolilla maata. Hän kertoo, että kaikki liikennevälineet ovat olleet käytössä.

Alkuviikosta Essayah oli Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa, keskiviikkona Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla ja tänään torstaina sekä Meri-Lapissa että Oulussa ja Kempeleessä.

Olipa ilo nähdä kuinka moni halusi keskiviikkona tulla Ylivieskassa tapaamaan puheenjohtajaa.

– Olipa ilo nähdä kuinka moni halusi keskiviikkona tulla Ylivieskassa tapaamaan puheenjohtajaa ja juttelemaan Kristillisdemokraattien ehdokkaitten kanssa. Tunnelma oli iloinen ja puheensorinaa
riitti.

– Suunniteltu kampanjointitilaisuus jopa venähti, kun ihmisiä saapui tasaiseen tahtiin koko ajan lisää.

– Kaikin puolin onnistunut juttu, kertoo Ylivieskan KD-valtuutettu ja -ehdokas, paikallisosaston puheenjohtaja Ulla Lehtikangas.

Sari Essayah aikoo jatkaa vaalikiertuetta lauantaihin saakka.

Sari Essayah aikoo jatkaa vaalikiertuetta lauantaihin saakka. Perjantaina 11. kesäkuuta  Essayah on tavattavissa Kouvolan Manskilla klo 15.30–16.30 ja Graanin Citymarketilla Mikkelissä klo 17.30–18.30.

Lauantaina Essayah kampanjoi KD-ehdokkaiden kanssa kotimaakunnassaan Pohjois-Savossa: klo 9–9.40 Sonkajärven K-Marketilla, klo 10–11 Iisalmen torilla, klo 11.30–12 Lapinlahden torilla ja klo 12.45–13.30 Kuopion torilla. Tämän jälkeen hän ilahduttaa vielä Jyväskylän KD-kampanjaa vaalikadulla klo 15.15–16.

Alavieskan ehdokkaat Juha Vähäkangas (vaalinumero 3) ja Sinikka Ojala (vaalinumero 2) yhteiskuvassa Sari Essayah’n kanssa aurinkoisena torstaipäivänä. (Kuva Jari Lehtikangas)

Marika Kaarlela on ehdolla Nivalassa numerolla 11. (Kuva Jari Lehtikangas)

Ulla Lehtikangas tähtää uudelle kaudelle Ylivieskan kaupunginvaltuustoon. (Kuva Jari Lehtikangas)

Sari Essayah tapasi Kalajoella valtuustoon pyrkivät Sari Männistön (vaalinumero 2), Seppo Männistön (vaalinumero 3) sekä Risto Nikulan (vaalinumero 4). (Kuva Kirsti Siljander)

Ylös