”Tonnin fammu” ja ”Tuhannen ja yhden yön tarinat” kohtasivat Narinkkatorilla Helsingissä – vaalinumerot 1000 ja 1001 yhteiskuvassa

9.6.2021 klo 11:48 Politiikka Kristiina Kunnas

Hauskat vaalinumerot kampanjoivat yhdessä Helsingin Narinkkatorilla.

– Minulla ei ole koskaan arpaonnea, mutta nyt potkaisi oikein kunnolla, kertoo ehdokasnumeron 1000 saanut päätoimittaja Kristiina Kunnas.

– Se on ainoa tonni koko Suomessa, hän naurahtaa.

– Onnitteluja ja piikittelyjä on tullut jopa muiden puolueiden ehdokkaita myöten, Kunnas jatkaa.

Helteisenä päivänä Kunnas ja ”Tuhannen ja yhden yön tarinoiden” Jaakko Kurki kampanjoivat yhdessä Helsingin Narinkkatorilla.

Kurki on Helsingin kaupunginteatterin puuseppiä, ja viettää arkeaan kahden lapsen isänä perheensä parissa.

– Vapaalla lataan akkuja maalla tallin tuoksuissa, sitoutumattomana KD:n listalta kaupunginvaltuustoon pyrkivä Kurki kertoo.

Helsingin KD-ehdokkaat olivat innoissaan, kun rajoituksia lopulta purettiin ja vaalikentille oli mahdollisuus päästä.

Helsingin KD-ehdokkaat olivat innoissaan, kun rajoituksia lopulta purettiin ja vaalikentille oli mahdollisuus päästä.

Samaan aikaan Narinkkatorin kanssa kampanjaa on vedetty myös Itäkeskuksessa ja eri puolilla suurta kaupunkia.

Puheenjohtaja Sari Essayah on käynyt kannustamassa joukkojaan. Vaikka viimeiset vaalitentitkin ovat vielä meneillään – kuten tiistaina MTV3:lla, keskiviikkona Helsingin Sanomilla ja torstaina iltayhdeksältä YleTV1:ssä – on Essayah kiertämässä eri puolilla Suomea.

– On niin huikeaa nähdä meidän ehdokkaita ja sitä hienoa yhteistyötä, jota kaikki tekevät, Essayah kiitteli väkeään sunnuntaina 6. kesäkuuta Narinkkatorilla, jossa KD-ehdokkaat innostuivat jopa veisaamaan suvivirren koulujen loppumisen ja kesän aloituksen kunniaksi.

 

Sari Essayah ja Kristiina Kunnas kesähelteisellä Narinkkatorilla ennen ukonilmaa. – On huikeaa nähdä KD-ehdokkaiden hyvä yhteistyö eri puolilla Suomea, Essayah kiitteli. (Kuva Iina Mattila)

Sari Essayah kertoo vaalikiertueestaan, lue Essayah’n haastattelu täältä

Ylös