KD-eduskuntaryhmän kesäkokous tuo kansanedustajat Luodon torille Suomen kristillisdemokraattisimpaan kuntaan

24.8.2021 klo 16:42 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän jäsenet ovat tavattavissa tänään tiistaina Luodon torilla puoli kuudesta puoli seitsemään. Tapahtumassa ei tarvitse kahvihampaan kolotella, sillä kahvia on tarjolla.

Suomen kristillisdemokraattisin kunta Luoto toivottaa KD-eduskuntaryhmän kesäkokouksen kansanedustajat tänään tervetulleeksi torilleen. Luodon oma poika ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Peter Östman on tavattavissa, samoin kuin Sari Essayah, Päivi Räsänen, Sari Tanus ja Antero Laukkanen.

Eduskuntaryhmä kokoustaa Kokkolassa ja Luodossa.

Eduskuntaryhmä jatkaa keskiviikkona tänään alkanutta kokoustaan Kokkolassa sekä vierailemalla yrityksissä. Kokkolan torilla ryhmä on tavattavissa klo 11.30–12.30 keskiviikkona 25. elokuuta.

– Meistä tuli Suomen kristillisdemokraattisin kunta jo muutama vaali sitten, mutta tänä kesänä KD nousi Luodon valtuustossa yksinkertaiseen enemmistöön, kansanedustaja ja KD:n 1. varapuheenjohtaja, uudelle kaudelle loppuviikon puoluekokouksessa pyrkivä Östman iloitsee.

 

Korjaus Kokkolan toritapahtuman aikaan 24.8. klo 22.12.

Ylös