Peter Östman katkoo huhupuheilta siivet: ”Päivi Räsäsellä on puolueen ja eduskuntaryhmän täysi tuki”

28.8.2021 klo 11:36 Politiikka Samuli Rissanen

KD:n 1.varapuheenjohtaja Peter Östman kertoi, että kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjoihtaja Päivi Räsäsellä on puoluejohdon ja eduskuntaryhmän täysi tuki.

Kristillisdemokraattien 1.varapuheenjohtaja, kansanedustaja Peter Östman sanoo, että sanan- ja uskonnonvapausasiassa puolueella ja eduskuntaryhmällä on yhteinäinen linja.

Hän muistutti, että puolueen puheenjohtaja Sari Essayah on alusta saakka, kaikissa julkisissa lausunnoissaan, kertonut tukevansa Päivi Räsästä sanan- ja uskonnonvapauden puolustamisessa. Näin on myös eduskuntaryhmässä.

On muistettava, että media valitsee mitä kirjoittaa

– Olen aina välillä törmännyt sellaisiin kommentteihin muun muassa. puolueen keskustelupalstalla että miksi olemme hiljaa ja että jopa muilta tulee ulkopuolisilta tulee paremmin tukea, Östman kertoi kristillisdemokraattien puoluekokousväelle.

Esimerkiksi eduskuntaryhmän kesäkokouksessa tällä viikolla Östman kertoi julkisesti – mikäli vielä löytyisi epäilijöitä – että Päivillä on ryhmän yhtenäinen tuki.

– Mutta on muistettava, että media valitsee mitä kirjoittaa, hän lisäsi.

– Totuus on kuitenkin, että puoluejohto ja eduskuntaryhmä seisoo samassa rintamassa Päivin kanssa sanan- ja uskonnonvapauden puolustamisessa. Tärkeintähän on tässä on se, että me itse ja te kokousedustajat tiedätte, miten asia on, Östman painotti.

Ylös