KD:n kansanedustajat haastateltavina – Mika Poutalan vetämä ajankohtaisohjelma Kompassi alkaa AlfaTV:ssä 3. lokakuuta

1.10.2021 klo 15:48 Kotimaa Kristiina Kunnas

Uusi ajankohtaisohjelma Kompassi aloittaa AlfaTV:n kanavalla sunnuntaina 3. lokakuuta. Isäntänä on yrittäjä ja entinen pikaluisteluhuippu Mika Poutala, joka saa AlfaTV-kanavalla kahden viikon välein lähetettävään haastatteluun vieraakseen KD:n kansanedustajat.

Kompassi on uusi rento keskusteluohjelma ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista, kuvailee taustatoimitustiimiin kuuluva Merja Eräpolku.

– Ei jäykistelyä, toivoo juontaja Mika Poutala.

Kompassi lähetetään AlfaTV:n kanavalla joka toinen viikko sunnuntai-iltaisin kello 21 ja uusintana seuraavana maanantaina kello 20.30.

Lähetys on nähtävissä tallenteena permanto.fi -sivustolta.

Kompassi-ajankohtaisohjelma on nähtävissä tallenteena permanto.fi -sivustolta.

Ensimmäisessä Kompassissa Mika Poutalan vieraana on kansanedustaja ja Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah. Suomi kärsii työvoimapulasta ja työttömyydestä – mikä avuksi, kysytään Essayah’lta ohjelmasarjan avausjaksossa.

Kompassin toimitustyöryhmässä Mika Poutalan ohella ovat Merja Eräpolku sekä Kristiina Kunnas. Ohjelmaa tuottaa Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä.

Kompassi-ajankohtaisohjelman kanssa vuoroviikoin lähetetään Ajassa-haastatteluohjelma, jota juontaa ja toimittaa Markku Tenhunen.

Kompassi-ajankohtaisohjelman ensimmäinen nauhoitus. Taustatoimitustiimiin kuuluvat Mika Poutala, Kristiina Kunnas ja Merja Eräpolku. Ensimmäisen ohjelman haastateltavana on Sari Essayah. (Kuva Senja Luoma)

Yrittäjä, olympiaurheilija Mika Poutala on Kompassi-ajankohtaisohjelmien isäntä ja juontaja-toimittaja. (Kuva Kristiina Kunnas)

 

Ylös