Hämeen Kristillisdemokraatit nimesi ensimmäiset 32 aluevaaliehdokasta – monia soteammattilaisia mukana

24.10.2021 klo 18:14 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien Hämeen piiri nimesi syyskokouksessaan 32 aluevaaliehdokasta. Puheenjohtajana jatkaa Hannele Saari Riihimäeltä, varapuheenjohtajaksi valittiin hämeenlinnalainen Martin Stenberg.

Hämeen KD-piiri nimesi 32 aluevaaliehdokasta syyskokouksessaan lauantaina 23. lokakuuta. Aluevaalien päätemoja Kristillisdemokraateilla ovat palvelujen saaminen lähelle ihmistä, laadukkaan hoidon tarjoaminen vauvasta vaariin sekä ajoissa auttaminen ja terveyden edistäminen. Muut tiivistetyt teesit ovat: Hyvinvoiva henkilöstö jaksaa hoitaa, yhteistyöllä parempia palveluita sekä sloganina Enemmän hyvinvointia, vähemmän hallintoa.

Päätemoja Kristillisdemokraateilla ovat palvelujen saaminen lähelle ihmistä, laadukkaan hoidon tarjoaminen vauvasta vaariin sekä ajoissa auttaminen ja terveyden edistäminen.

Puheenjohtaja-kansanedustaja ja Pohjois-Savon aluevaaliehdokas Sari Essayah antoi kokoukselle kannustustervehdyksen (lue lisää täältä) ja piirin kansanedustaja, Riihimäen kaupunginvaltuutettu Päivi Räsänen piti poliittisen katsauksen (lue lisää täältä).

Kokous valitsi piirin puheenjohtajaksi jatkokaudelle riihimäkeläisen KM, luokanopettaja Hannele Saaren. Varapuheenjohtajaksi valittiin hämeenlinnalainen tietoyhteiskuntatutkija, yliopettaja Martin Stenberg.

Hämeen KD:n ensimmäiset 32 aluevaaliehdokasta:

Kanta-Häme

Hämeenlinna: Martin Stenberg, Tomi Ryynänen, Irmeli Lehtonen, Pekka Mehtälä, Vuokko Syväntö ja Kylli Kylliäinen

Riihimäki: Ismo Portin, Jones Pohjanvuori, Jenni Tuomala ja Hannele Saari

Forssa: Asta Jaakkola, Topias Kujala ja Taito Lehmusta

Janakkala: Piia Aitto-oja ja Mirja Pöhö

Hausjärvi: Maiju Ollilainen ja Tapani Kaitainen

Hattula: Nina Aitola ja Heimo Miettinen

Tammela: Susanna Peltonen ja Juha Peltonen

Loppi: Riitta Suonurmi

Päijät-Häme

Lahti: Marja Kaitainen, Sonja Falk, Pertti Arvaja, Juha-Pekka Forsman, Elina-Maarit Kinnunen ja Leena Kaartinen

Hollola: Tapani Ihalainen

Asikkala: Kari Kallio

Hartola: Pekka Pyykkö

Orimattila: Pertti Laaksonen

 

Kristillisdemokraattien Hämeen piirin varapuheenjohtajaksi valittiin hämeenlinnalainen yliopettaja Martin Stenberg. Puheenjohtajana jatkaa luokanopettaja, KM Hannele Saari Riihimäeltä. (Kuva Krista Karjalainen)

Ylös