KD:n puoluehallitus strategiaseminaarissa ja kokouksessa Vantaalla – aluevaaleissa tavoitellaan vankkaa jalansijaa

29.10.2021 klo 19:39 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien puoluehallitus kokoustaa pandemiatauon jälkeen perjantain ja lauantain ilman etäyhteyksiä Vantaan kaupungintalolla.

KD:n puoluehallitus on pitkästä aikaa fyysisesti koolla. Perjantai-illan ajan suunnitellaan strategiaa ja aluevaaleja, lauantaina pidetään varsinainen puoluehallituksen kokous.

Lokakuun lopun kaksipäiväinen puoluehallitusseminaari on Kristillisdemokraattien pitkäaikainen perinne.

Tätä viikonvaihdetta värittävät tulevat aluevaalit. Ehdokasrekrytointi ja vaaliliittojen solmiminen tammikuussa pidettäviin vaaleihin on juuri meneillään. Kristillisdemokraatit tavoittelee vankkaa jalansijaa hyvinvointialueiden valtuustoihin, ja onkin saanut ehdokkaiksi runsaasti sote-osaajia sekä kokeneita kuntapäättäjiä.

Tätä viikonvaihdetta värittävät tulevat aluevaalit. Ehdokasrekrytointi ja vaaliliittojen solmiminen tammikuussa pidettäviin vaaleihin on juuri meneillään.

Oman sävynsä antaa myös se, että  pitkäaikainen puoluesihteeri Asmo Maanselkä osallistuu puoluehallituksen kokoukseen nyt viimeistä kertaa. Hän siirtyy liike-elämän palvelukseen, ja hänelle valitaan seuraaja marraskuun lopun puoluevaltuuston kokouksessa.

Kristillisdemokraatit julkaisi aluevaaliohjelmansa 19. lokakuuta. Ensimmäisiä ehdokasryppäitä on jo nimetty eri hyvinvointialueille.

Kristillisdemokraattien aluevaalisloganina on Enemmän hyvinvointia vähemmän hallintoa.

 

 

Ylös