Markus Hekkala Helsingin KD:n puheenjohtajaksi – ehdokkaina myös Tuulikki Tepora ja Elie El-Khouri

17.11.2021 klo 18:10 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

Helsingin Kristillisdemokraattien puheenjohtaja vaihtuu. Markus Hekkala valittiin äänestyksessä Helsingin piirin johtoon. Ehdolla olivat myös pitkään piiriä johtanut Tuulikki Tepora sekä nykyinen varapuheenjohtaja Elie El-Khouri.

Helsingin Kristillisdemokraattien johtopaikat vaihtuvat.

– Oli todellinen järjestödemokratian päivä KD:n Helsingin piirin syyskokouksessa. Äänestettiin monia kertoja, koska halukkaita oli enemmän kuin paikkoja, toteaa järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

Äänestettiin monia kertoja, koska halukkaita oli enemmän kuin paikkoja.

Puheenjohtajasta käytiin äänestys. Ehdolla olivat istuva puheenjohtaja Tuulikki Tepora ja varapuheenjohtaja Elie El-Khouri sekä Markus Hekkala. Esittelyjen jälkeen heille sai tehdä kysymyksiä. Äänestyksen voitti selkeästi luokanopettaja Markus Hekkala Itä-Helsingin osastosta.

Myös varapuheenjohtajan paikasta äänestettiin. Ehdolla olivat Tuulikki Tepora, Elie El-Khouri ja Miikka Korpiranta. Esittelyjen ja kysymysten jälkeisen äänestyksen voitti Miikka Korpiranta.

– Suuri kiitos Tuulikille kaikista vuosista puheenjohtajana, Mikko Rekimies toteaa.

Toim. huom!

Juttua tarkennettu ja korjattu ke 17.11. klo 18.10; kuten lisätty puheenjohtajaehdokkaiden ja varapuheenjohtajaehdokkaiden nimet.
Ylös