Kansanedustajat tavattavissa Tammelan torilla – Kristillisdemokraateille valitaan lauantaina Tampereella uusi puoluesihteeri

26.11.2021 klo 23:04 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraatit kokoontuvat lauantaina 27. marraskuuta Tampereella. Sari Essayah ja Peter Östman ovat tavattavissa Tammelan torilla klo 10 ja Päivi Räsänen klo 13. Iltapäivällä jännätään puoluevaltuuston päätöstä, kun KD saa uuden puoluesihteerin Asmo Maanselän jälkeen.

– Minä ja Peter ollaan heti kymmenen aikaan Tammelan torilla. Tervetuloa juttelemaan, kutsuu KD:n puheenjohtaja Sari Essayah. Varapuheenjohtaja Peter Östman tekee hänelle seuraa toritapahtumassa lauantaina 27. marraskuuta. KD järjestää glögitarjoilun.

Kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Päivi Räsänen on Tammelan torilla iltapäiväyhdestä lähtien. KD-väkeä on Tammelan torilla klo 10–14 lauantaina.

Tampereen kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja Sari Tanus ei tällä kertaa pääse tapaamaan kotikaupunkinsa väkeä, sillä hän osallistuu Parlamenttienvälisen liiton IPUn kokoontumiseen Espanjan Madridissa 26.–30. marraskuuta.

Puoluevaltuusto valitsee puoluesihteerin kaksivuotiselle kaudelle.

KD:n puoluevaltuusto kokoontuu pitkästä aikaa fyysiseen kokoukseen. Ilmassa on jännitystä, sillä Kristillisdemokraatit saavat uuden puoluesihteerin Asmo Maanselän kymmenvuotiskauden jälkeen.

Iltapäivällä pidetään puoluesihteerivaali. Tehtävään haki yhteensä 10 henkilöä, joista vaalitoimikunta kutsui haastatteluun neljä: Kati Nummensalon, Elsi Rannan, Jorge Sorian sekä Reija Taupilan. Puoluevaltuusto valitsee puoluesihteerin kaksivuotiselle kaudelle.

 

 

 

Ylös