KD:n Hanna-Lea Ahlskog ja Mauri Salo Keski-Pohjanmaan Osuuspankin edustajistoon

2.12.2021 klo 15:32 Kotimaa Kristiina Kunnas

Keski-Pohjanmaan Kristillisdemokraattien puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja pääsivät Osuuspankin edustajistoon. Puheenjohtaja Hanna-Lea Ahlskog meni läpi ja varapuheenjohtaja Mauri Salo uusi paikkansa hienolla äänimäärällä.

Keski-Pohjanmaan Osuuspankin 50-henkiseen edustajistoon pääsivät KD-piirin puheenjohtaja, Kokkolan varakaupunginvaltuutettu Hanna-Lea Ahlskog ja piirin varapuheenjohtaja, Kokkolan kaupunginvaltuutettu Mauri Salo. Viime kauden Kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettu Anne Peltomaa pääsi niin ikään läpi Osuuspankin edustajistoon.

– Meillä ei ollut listoja vaan olimme yksittäisinä henkilöinä ehdolla, Hanna-Lea Ahlskog kertoo.

Ahlskog laittoi Facebookiin päivityksen, jossa hän poseeraa yhdessä Mauri Salon kanssa.

Kiitos kaikille OP-edustajiston vaaleissa minua äänestäneille! Jos et muistanut äänestää, niin ei haittaa mitään, koska tulin kuitenkin valituksi.

– Sain kuvaan napattua tulevan kollegan Mauri Salon, joka uusi jälleen paikkansa, ja on jo parikymmentä vuotta toiminut OP-edustajistossa lähipalveluja puolustamassa.

Ahlskog myös kiitti hauskalla tavalla äänestäjiään – ja niitäkin, jotka unohtivat äänestyksen.

– Kiitos kaikille OP-edustajiston vaaleissa minua äänestäneille! Jos et muistanut äänestää, niin ei haittaa mitään, koska tulin kuitenkin valituksi tähän mielenkiintoiseen tehtävään, Hanna-Lea Ahlskog kirjoitti.

Hanna-Lea Ahlskog ja Mauri Salo valittiin OP-edustajistoon Keski-Pohjanmaalla.

Ylös