Kristillisdemokraatit nimesi Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen eduskuntavaaliehdokkaat – Peter Östman mukana

7.9.2022 klo 21:47 Politiikka Kristiina Kunnas

– Vaalien tärkeiksi teemoiksi nousevat turvallisuus, talous ja työllisyys, muistuttaa Keski-Pohjanmaan Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, itsekin eduskuntavaaliehdokkaaksi nimetty Hanna-Lea Ahlskog.

Kristillisdemokraattien Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen ehdokkaat on nimetty.

– Vaalien tärkeiksi teemoiksi nousevat turvallisuus, talous ja työllisyys. Perheiden arki on turvattava, sanoo piirin puheenjohtaja Hanna-Lea Ahlskog.

Eduskuntavaaliehdokkaiksi nimettiin valtiotieteiden maisteri Hanna-Lea Ahlskog Kokkolasta, hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala Toholammilta, päätoimittaja Hannu Kippo Kokkolasta, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Rami Lehtola Pietarsaaresta, puutarha-asiamies David Pettersson Pedersörestä ja kansanedustaja Peter Östman Luodosta.

Kristillisdemokraattien Vaasan vaalipiirin ehdokaslista täydentyy piirin eteläosista.

 

Ylös