KD-toritapahtuma Leppävaarassa – ”Sydän paikallaan Espoossa”

24.9.2022 klo 20:23 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

– Onneksi Leppävaarassa riittää aina porukkaa, kertoo Espoon KD-aktiivi Sari Mäki.

Espoon syksyn toritapahtumat alkoivat aurinkoisessa säässä. Leppävaaran tapahtumassa oli mukana jo eduskuntavaaliehdokkaiksi nimettyjä sekä muita KD-aktiiveja. Ehdokkaat olivat Kaarina Järvenpää ja Pia Polviander Espoosta, Ari Mönttinen Lohjalta sekä Tiina Arlin Vantaalta. Mukana oli myös Espoon kaupunginvaltuutettu Mika Poutala.

– Teltalla oli hyvä tunnelma. Espoossa on sydän paikallaan. Ihmisiä oli aika ajoin ruuhkaksi asti ja välillä tuli jopa jonoa, kun ihmiset odottivat keskusteluvuoroaan, Sari Mäki kertoo.

– Heillä on paljon huolia ja kysymyksiä ja niitä kirjattiinkin teltalla oleville fläppitauluille. Äänestäjiä on syytä palvella teltalla hyvin.

Sari Mäen mielestä on tärkeää, että tori- ja ulkoilmatapahtumissa on paljon kristillisdemokraatteja ihmisiä tapaamassa ja kuuntelemassa.

On tärkeää, että teltalla on paljon kristillisdemokraatteja ihmisiä tapaamassa ja kuuntelemassa.

– Ei vain ehdokkaita vaan muitakin, Mäki muistuttaa.

Kristillisdemokraateilla on menossa eri paikkakunnilla kiertävä roadshow, joka on nimetty Suomeen suunnanmuutos -kiertueeksi.

– Kiertueen auto saapuu myös Espooseen seuraavan kerran, kun taas teltalla ollaan eli lauantaina 1. lokakuuta, Sari Mäki toteaa tyytyväisenä.

Suomeen suunnanmuutos -kiertue Leppävaarassa lauantaina 1. lokakuuta

KD Espoo Leppävaarassa 1. lokakuuta taas valmiina kuuntelemaan ja vastaamaan kysymyksiin. Toritapahtuma on osa KD:n Suomeen suunnanmuutos -kiertuetta.

Eduskuntavaaliehdokkaat Tiina Arlin Vantaalta ja Pia Polviander Espoosta. (Kuva Sari Mäki)

 

 

 

Ylös