KD järjestää arpajaiset rahoittaakseen eduskuntavaalikampanjaa – ”Perinteinen varainhankintamuoto, johon moni osallistuu”

4.11.2022 klo 12:53 Kotimaa Kristiina Kunnas

– Tavara-arpajaiset on perinteinen tärkeä varainhankintamuoto. Kampanjassa ja vaalimenestyksessä taloudellisten panostusten merkitys on varsin suuri. Onneksi moni mielellään osallistuu arpajaisiin, toteaa Kristillisdemokraattien hallintopäällikkö Ismo Portin.

Kristillisdemokraattien perinteiset arpajaiskirjeet on jälleen lähetetty, ja ne saapuvat postiluukkuihin ja -laatikoihin marraskuun alkupuoliskolla.

Hallintopäällikkö Ismo Portin tietää, että osa ihmisistä tykkää arpajaisista kovasti, mutta ihan kaikille ne eivät niin sanotusti kolahda.

– Arpajaiset on perinteinen ja pitkään harjoitettu varainhankintamuoto valtakunnallisten vaalien kampanjaan, Portin toteaa.

– Tavara-arpajaisia on järjestetty yhteistyökumppanin kanssa jo vuosikymmenten ajan.

KD-arpajaiset järjestettiin kuntavaalien alla 2017 sekä poikkeuksellisena vaalikeväänä 2019, jolloin käytiin sekä eduskunta- että eurovaalit.

Arpajaisten tuotto käytetään nimenomaan vaalikampanjaan. Arvat saapuvat postissa KD:n jäsenille ja tukijoille.

pääpalkintona on matkalahjakortti Israeliin.

Portin kertoo, että pääpalkintona on matkalahjakortti Israeliin.

Kotiin saapuvassa arpajaiskirjeessä on ohjeet. Mukana on myös arpajaisiin allergisesti suhtautuvalle tärkeä tieto: mitään lunastuspakkoa ei tietenkään ole.

– Ketään ei tosiaan pakoteta mukaan, mutta toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi tukemaan arpojen lunastamisen myötä. Monelle arpajaiset on hauska ja jännittävä hetki.

Kirjeessä on mukana pankkisiirtolomake ja tiedot. Jos ei halua osallistua, kannattaa arvat laittaa mukana tulevaan palautuskuoreen ja pudottaa se lähtevien postien laatikkoon.

– Palauttaminen ei maksa mitään, joten toive on, että käyttämättömät arvat laitettaisiin valmiiksi maksettuun palautuskuoreen ja lähetettäisiin, Portin toteaa.

– Toivon, että yhä useampi innostuu ja yhä harvempi ärsyyntyy. Taloudellisten panostusten merkitys puolueen vaalimenestyksessä on varsin suuri.

 

Ylös