Sofia Hokkanen KD:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Lapissa

7.11.2022 klo 14:41 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien Lapin piirin syyskokous on nimennyt  Sofia Hokkasen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Hokkanen on 27-vuotias sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja Rovaniemeltä.

Hokkasen ehdokkuuden myötä kaksi kolmesta Lapin kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaasta on nyt nimetty.

KD:lla on Lapissa tekninen vaaliliitto kokoomuksen kanssa

KD:lla on Lapissa tekninen vaaliliitto kokoomuksen kanssa, ja puolueella on mahdollisuus asettaa listalle kolme ehdokasta. Erkki Hurtig Torniosta on nimetty ehdokkaaksi jo toukokuussa, ja piirikokous antoi piirihallitukselle vapauden nimetä kolmannen ehdokkaan talven mittaan.

Lapin piirin puheenjohtajana jatkaa Outi Kurkela Enontekiöltä ja varapuheenjohtajana Erkki Hurtig Torniosta. Piirikokoukseen osallistui etänä puolueen puheenjohtaja Sari Essayah ja paikan päällä puoluejohtoa edusti 3. varapuheenjohtaja Pirkka Aalto Kemijärveltä.

Ylös