Pastori ja kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling avasi eduskuntavaalikampanjansa

14.11.2022 klo 18:00 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling on avannut eduskuntavaalikampanjansa teemalla ”Suomi, missä on Sinun turvasi?”

– Sota jyllää Euroopassa, ruoka kallistuu, energian hinta nousee rajusti, korot ovat myös nousukiidossa. Monien talous uhkaa kaatua. Kaiken lisäksi on merkittävä ydinsodan uhka. Maailmamme on rikki, Ebeling kuvaa teemansa tausta-ajatuksia.

Vakava aika kutsuu meitä kysymään, missä on meidän turvamme

Hän muistuttaa, että vakava aika kutsuu meitä kysymään, missä on meidän turvamme.

– Talvi- ja jatkosodassa Suomi turvasi Jumalaan ja hämmästyttävää kyllä, pienenä häviäjävaltionakin Suomi säilytti koko ajan itsenäisyytensä. Meidän on syytä ottaa mallia niistä kansamme historian merkkihenkilöistä, jotka näyttivät kansamme aiempina kohtalon aikoina suuntaa sinne, mistä todellinen turva löytyy.

Ebelingin mukaan vuosien ja vuosikymmenten ajan suomalaiset ja muutkin läntisen maailman kansat ovat yhä määrätietoisemmin hylänneet Jumalan antamat elämänohjeet ja kuvitelleet, etteivät tarvitse Jumalan varjelusta.

– Meidän on syytä kääntää suuntamme Hänen puoleensa, joka tahtoo tehdä maamme ehjäksi jälleen.

Hän kertoo perustavansa vaalisanomansa keskeisen viestin Jumalan lupauksiin.

– Raamatun 2. Aikakirjan 7. luvun jakeissa 13 ja 14 Jumala lupaa: ”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.”

Kampanja-avauksensa Ebeling toteutti Helsingin Kansanlähetyksen tiloissa Alppitalossa.

Kristillisdemokraatit on Helsingissä vaaliliitossa Keskustan ja Korjausliikkeen kanssa. Vaaliliiton tavoitteena on saada kevään 2023 eduskuntavaaleissa kaksi paikkaa.

 

Ylös