”Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen” – Seinäjoen valtuutettu ja luokanopettaja Kati Nummensalo on mukana eduskuntavaaleissa

14.1.2023 klo 15:36 Politiikka Samuli Rissanen

Luokanopettaja ja kaupunginvaltuutettu Kati Nummensalo Seinäjoelta lähtee eduskuntavaaliehdokkaaksi Kristillisdemokraattien Seinäjoen paikallisosaston ja Pohjanmaan naispiirin tukemina.

Kati Nummensalo avasi kampanjansa Seinäjoella 14.1. Hänen kampanjaansa saapui paikan päälle vauhdittamaan Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah.

Nummensalon mukaan Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen.

– Elämme vaikeita aikoja ja haluan olla rakentamassa turvallista, järkevää Suomea

– Elämme vaikeita aikoja ja haluan olla rakentamassa turvallista, järkevää Suomea, jossa pidetään huolta heikoimmista, jossa työnteko kannattaa, pidetään koulutuksen puolta, annetaan tilaa yrityksille ja jossa kotimainen maatalous on arvossaan. Kestävä ja tasapainoinen valtiontalous tuo kansalaisille enemmän turvaa kuin loputon velanotto. Suomalaiset arvot ja perinteet pidetään kunniassa, hän tiivistää.

Kati Nummensalo avaamassa vaalikampanjaansa Seinäjoella 14.1. Mukana Sari Essayah.

Kati Nummensalo toimii Seinäjoen kaupunginvaltuustossa jo neljättä kautta ja on Etelä- Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston jäsen.

Hän on pitkän linjan kristillisdemokraattien toimija: paikallinen, piiri- ja valtakunnan tason toiminta ovat tulleet tutuiksi. Ammatiltaan Kati Nummensalo on luokanopettaja, joka tuntee hyvin koulutuksen, lasten, nuorten ja perheiden asiat sekä yrittäjyyden perheyrityksen myötä.

Muita luottamustoimia ovat Etelä- Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstö- ja kehittämislautakunnan varapuheenjohtajuus sekä Etelä-Pohjanmaan maakuntahallituksen ja Koulutuskuntayhtymä Sedun valtuuston jäsenyydet.

Ylös