”30 tilaisuutta, 6000 kilometriä, 1000 makkaraa” – Peter Östmanin vaalikiertuetta ovat siivittäneet hyvä yhteishenki ja kohtaamiset

29.3.2023 klo 17:02 Eduskunta Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien Vaasan vaalipiirin kansanedustaja Peter Östman piipahti eduskuntaan Valtiopäivien päättäjäisiin, mutta muutoin hän on viimeisen kuukauden aikana kiertänyt tiiviisti kenttää.

– Koko KD:n tiimi kampanjoi ahkerasti. Meillä on huippu hyvä henki ja hyvät ehdokkaat, Östman kertoo.

Vaasan vaalipiirin kansanedustaja piipahti keskiviikkona eduskuntaan Valtiopäivien päättäjäisiin, mutta suuntasi samantien takaisin Keski-Pohjanmaalle. Takana on tiivis kuukausi, 30 tilaisuutta, 6000 kilometriä ja 1000 grillattua makkaraa. Edessä on huomenna torstaina tilaisuudet kolmella eri paikkakunnalla ja lisää vielä perjantaina.

Lauantaina Östmanin kampanja vierailee vielä kahdella paikkakunnalla, sitten työ alkaa olla paketissa.

Ystävät ja edustajakollegat Peter Östman ja Antero Laukkanen 29.3.2023.

Kampanja on sujunut hyvässä hengessä. Östmanin mukaan kohtaamisia on ollut paljon ja niissä on keskitytty perusasioihin.

– Maatalous, perhepolitiikka ja arvot puhututtavat ihmisiä.

– Maatalous, perhepolitiikka ja arvot puhututtavat ihmisiä.

Eduskunnassa Östman otti ensimmäisenä kainaloonsa edustajakollega Antero Laukkasen, joka oli päivän kysytyimpiä henkilöitä. Laukkanen on jäämässä eduskuntatyöstä pois ja hänen loppuvaalikauttaa on varjostanut vakava ALS-sairaus.

Peter Östman kiitti Unkarin suurlähettilästä Suomen Nato-jäsenyyshakemuksen ratifioinnista. Unkarin parlamentti ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden 27.3.

Östman vaihtoi kuulumiset eduskunnassa kollegojensa lisäksi myös Ukrainan suurlähettiläs Olga Dibrovan kanssa sekä Unkarin suurlähettilään kesken.

– Halusin kiittää Unkarin suurlähettilästä Suomen Nato-jäsenyyden ratifioinnista, Östman kertoo.

 

Ylös