KD Nuorten uudeksi pääsihteeriksi Verneri Virtanen – aloittaa elokuussa Tommi Terän seuraajana

14.6.2023 klo 17:32 Henkilöt Kristiina Kunnas

KD Nuorten pääsihteerin tehtävään on valittu Verneri Virtanen. Turkulainen Virtanen on 23-vuotias tradenomiopiskelija sekä kirjanpidon ja taloushallinnon merkonomi.

Verneri Virtanen on idearikas ja aktiivinen järjestötoimija, jonka tekemisen meininki tulee varmasti heijastumaan KD Nuorten jäsenistölle positiivisesti. On ilo lähteä luotsaamaan järjestöä hänen kanssaan, sanoo KD Nuorten puheenjohtaja Ami Rinta-Valkama.

Aiemmin Virtanen on työskennellyt muun muassa myyntiedustajana ja hänellä on kokemusta niin asiakaspalvelusta kuin logistiikka-alaltakin.

Vapaalla ollessaan Virtanen käyttää aikaa punttisalilla, kirjojen parissa tai lautapelien äärellä. Mukaan mahtuu myös aika-ajoin musisointia ja kiekkogolfausta, molempia ”vahvasti höntsä-tasolla”.

Virtanen on innokas aloittamaan uudessa tehtävässään.

– KD Nuoret on rohkeasti konservatiivinen järjestö, jolle ei ole ongelma olla erilainen kuin muut. Tässä erotumme nyt ja jatkossakin eduksemme, Virtanen toteaa.

Myyntimiehelle on suuri apu, kun myytävä tuote on aidosti markkinoiden paras. KD Nuorten osalta tämä etu on minulle suotu.

– Olen innokkaalla mielellä mukana rakentamassa järjestöä yhä vaikuttavammaksi toimijaksi ulospäin, ja järjestön omaa toimintaa jäsenistölle mielekkäämmäksi. Myyntimiehelle on suuri apu, kun myytävä tuote on aidosti markkinoiden paras. KD Nuorten osalta tämä etu on minulle suotu, Virtanen jatkaa.

Pääsihteeri työskentelee KD Nuorten toiminnanjohtajana ja johtaa järjestön valtakunnallista toimintaa puheenjohtajiston ja hallituksen alaisuudessa. Virtanen aloittaa tehtävässään 1. elokuussa, jolloin nykyinen pääsihteeri Tommi Terä lopettaa tehtävässä kahden vuoden kauden jälkeen.

Ylös